tirsdag 24. november 2015

Gratis spill for barn 7 år

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Her finner du de morsomste spillene for hele familien! Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill.


For guttene har vi kjempekule racerspill, actionspill og idrettsspill. Dessuten har vi puslespill, slik som Bubble Shooter, Mahjong og Sudoko. Men med vår side Barna vil gjerne spille bare i god kvalitet og interessant spill.

Og hvor mye tid dette tidsfordriv vil oppta i livet til alle barn , er det opp til foreldrene bare. Pedagogiske spill for barn år. På tide å fornye appene, slik at barna kan finne seg noen nye favoritter?


I denne artikkelen har vi samlet apper, og listen viser et tilfeldig utvalg av populære apper hos barn. Informasjonen om appene er oppdatert. Før noen mister besinnelsen fullstendig over å se at spill som Rayman Legends ikke er nevnt i de eldre klassene, vil vi presisere at de aller fleste titlene her er like morsomme selv om du har nådd myndig alder. Aldersgrensene fungerer slik at folk under år ikke anbefales å spille et spill med nettopp aldersgrense (PEGI) år.


Spill gratis online spill år.

Nå pedagogiske spill du kan spille på din datamaskin. Spesielt for barn 6- år laget spillet til å utvikle. Dette er en quiz ment for til år gamle barn. Den skal verken være for vanskelig eller for lett for denne alderen. De beste folk innen spilldesign er i gang og Lekeakademiet har fått tak i de morsomste og meste innovative spill til barn.


Det er båd enoe de kan gjøre alene og morsomt sammen med en god. Professor ved institutt for barnehagelærerutdanning ved Høgskolen i Oslo og Akershus, Margareth Sandvik, forteller at apper kan være pedagogisk gode læringsarenaer for språk hos barn. Vår massive, spennende samling av Barnespill er flott for spillere i alle aldre. Utforsk mystiske verdener, bake deilig bakst og kjør den store, gule skolebussen! Kan også inneholde animasjon med moderat, grovt eller intenst språk, vanlig og intens animasjonsvol fantasivold eller realistisk vol og uvanlig eller moderat innhold av voksen, pikant eller skrekkfilmtematisert art, noe som kanskje ikke er passende for barn under år.


Kjent lek og lær- spill helt fra cd-rom-tida. Fins i en rekke ulike versjoner fra førskole til småskolealder oog er blant de mest solgte norske spillene for barn. Morsomme øvelser, musikk og sang skal lære barna å sortere, telle, stave, løse problemer og leke med farger og former.


Under finner du iPad- spill som passer fint for barn. Noen er lærerike, andre bare morsomme. Ja, faktisk vil du ha glede av flere av dem også som voksen.


Uten å være barnepedagoger har vi også prøvd å angi en cirka-alder de ulike spillene bør være egnet for. Små apper har samlet opp gratis barnevennlige apper til smarttelefoner og nettbrett med Android- og iOS-plattformen.

Og i mange spill skal man kunne skjelne mellom forskjellige tall. Etterhvert er lesing en del av det å spille feks quiz spill eller kortetene i Monopol. Bare kom i gang med å velge gode spill i vårt store utvalg. Ta evt barnet med på råd eller la deg inspirere av hva de har i barnehagen. Vi har masse spill til barn mellom 4- år her.


Lesespillet Poio går som varmt hvetebrød om dagen. Her lærer barn på mellom fire og ni år seg å knekke lesekoden, og appen er en blanding av spill og leseaktiviteter. Appen koster noen kroner, men baserer seg på et gjennomført opplegg.


Du kan også printe ut quizene – se under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg