tirsdag 10. november 2015

Mat i bryllup

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Bryllupsdagen er en stor dag for brudepar, familie og venner. Før den store dagen er det som oftest mange spørsmål og ønsker. Mat og drikke til bryllup har alltid vært en viktig del av feiringen.


Fra lang tid tilbake har det vært tradisjon for overflod og velstand som et slags synlig ønske om velstand også i ekteskapet.

Gastro Catering leverer selskapsmenyer til bryllup enten du ønsker 3-retter, 4-retter eller 5-retter. I sommersesongen er det også mange som ønsker grillmeny til utebryllup. Lekre og deilige smaker i form av kanapéer er også svært populært i bryllup.


Jeg må nok være så ærlig at jeg hadde reagert veldig om jeg kom i et bryllup å fikk servert pizza. Blir sagt at en går ikke i bryllup for å få servert fin mat , på en måte gjør en jo ikke det, men der er jo tradisjon at når en blir invitert i et bryllup , så finnes det en hvis standar. En annen ting, er hvis brudeparet inviterer til en liten samenkomst, med pizza, da vet folk hva de. Velg en dyktig toastmaster gjerne med erfaring fra bryllup og fest, en talefør person med sans for gode replikker og små historier som styrer bryllupsmiddagen, og holder orden på bryllupstaler og bryllupssanger.


Fantastiske lokaler sentralt i oslo.

Hos oss for du et flott lokale med uteområde foran og bak. Vi holder til i St. Et helt vanlig ett med andre ord. Men hvor billig kan vi egentlig få det?


Guide for informasjon og gode råd om alt som har med bryllup å gjøre. Og stiller med meget erfarne kokker og servitører hvis det er ønskelig. Spør oss om pakkepris. Et bryllup jeg var i hadde en 3-retters meny. Forretten besto av nesten gravet fisk, hovedretten var okse, potetemos og grønnsaker (med noe brent smak, så pass på dette ) og desserten var selve kakebordet.


Gjestestuene bryllupslokaler på Norsk Folkemuseum er stedet for deg som ønsker å feire den store dagen i Oslos mest romantiske omgivelser. Med spennende historie, flott arkitektur og utsøkt mat og drikke blir bryllupsfesten den opplevelsen du ønsker deg. Velkommen til et eventyrlig bryllup på Gjestestuene! Vårt selskapslokale med syv langbord gir plass til totalt personer.


Festpyntet lokale, hyggelige gjester og god mat og drikke skaper alltid god stemning! Du får et mer intimt bryllup , og sparer penger på mat , drikke, invitasjoner og til og med bordpynt. Gift deg når ingen andre gjør det.


Brylluper på høsten og vinteren vil være billigere enn de som holdes på våren og sommeren - når etterspørselen etter lokaler og hoteller er som størst.

Liker så godt kombinasjonen av meninger her inne. Jeg liker ikke fisk og Serverer dere bacalao vil jeg og mannen gå sultne. Sammen med utsagn om at man gjør barna bortskjemte om man gir dem annen mat enn familien spiser. Maten tilberedes av våre kokker med utmerkede råvarer.


Vår meny gir gode muligheter for valg av flytende forfriskninger. Oppdekking på bordene tilpasses deres ønsker. Det kan tilbys servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få et vellykket bryllup. Mattis Mat hjelper deg. Vanligvis ønsker brudeparet en 3-retters meny, men buffet, tema- mat og grilling er også populære løsninger.


Serveringspersonale og kokker er også inkludert. I prisene har vi tatt høyde for at selskapets varighet ikke overstiger timer. Alle priser er inklusive mva.


Priser for pakkeløsninger gjelder bryllup i alle våre selskapslokaler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg