tirsdag 10. november 2015

Hvor mange føder i uke 38

Vet noen hvor eg kan finne en tabell over hvor mange prosent føder i uke , 3 40. Statistikk på fødsel før og etter termin - 3. Hvor mange føder i uke 38. Hei, Jeg er gravid i uke 3med mitt frste barn. Etter uke vil mange merke de frste tegn p at fdselen er i gang. En titt inn i fdebaggen min Gravid uke Marianne Beate N er jeg alts uker p vei og p torsdag er det uker til termindato 13.


Det er jo ganske mange ! Man kan jo spørre litt i familien, hvor lenge mor og eventuelt søstre har gått i forhold til termin. Vi ser at i enkelte familier kan det være ganske klare tendenser, der alle føder etter termin eller alle føder før. Flyturen blir lang, time, men verken gynekologen eller jordmor hadde noen admerkninger, med tanke på reiselengde og det hvor vi skal. Alle disse defineres som premature fødsler, og sjansen er stor for at babyen vil trenge litt starthjelp. Spørsmålet har vært så vanskelig å svare på at Helsedirektoratet i forrige uke kalte inn Folkehelseinstituttet og Norsk gynekologisk forening til drøfting.


Målet er å komme med et svar på sensommeren. Ifølge medisinsk fødselsregister dør i gjennomsnitt barn hvert år i Norge, etter uker i mors mage. Osmo fra Bergen kjempe for å slippe å føde et stort barn på overtid denne gangen og. Nå har det kommet forskning som tyder på at vi utsetter mange barn for unødvendig.


Jeg mener de sier at kunn fem prosent av de gravide føder på termin? Eller noe sånt, men er det noe statestikk på hvor mange gravide som går over? Trimestrene følger ukene, som om de var måneder.


Ukene regnes som vanlige kalenderuker og følger så ledes ikke kalendermånedene. Du er heller ikke alene dersom du føder mer en to uker fra termin. Når det gjelder hvilken uke man er i så skiller vi mellom fullgåtte uker og påbegynte uker.


Samtidig ser det ut til at halvparten av gravide føder i intervallet én uke før eller efter termin (dagen for termin medregnet). Ca oppgir at de fødte mer enn to uker før termin mens det tilsvarende tallet etter termin var vesentlig lavere, d. Tre av barna døde innen en uke etter. Aldri før er det blitt kjent nøyaktig hvor mange barn som dør under. Legen sier vi tvillingmødre i gjennomsnitt føder i uke ,men her skjer det veldig lite må jeg si. Jeg kjenner etter mulige symptomer,men neida.


Kjenner jeg gruer meg litt til selve fødselen nå, men på den andre siden skal det bli vanvittig godt å slippe den store magen og alt de. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Hvis barnet har redusert plass i barnehagen, kan du få utbetalt redusert kontantstøtte ut fra hvor mange timer i uken man disponerer ut fra barnehagens åpningstider. Skriv ut kalender for hvilket som helst år eller måned(er). Du kan velge enda flere innstillinger og skrive ut kalenderen.


For å bruke konvertereren skriver du inn ønsket verdi i den tilhørende boksen. Nå skal vi få vite hvor mange valper det er, om det er tisper eller hanner, om alle er velskapt og levende - og hvilke farger har de? Hvis man på forhånd har satt seg inn i rasens fargegenetikk, vet man hva man kan forvente).


Endelig, etter uker i spenning skal resultatet komme for en dag! Klikk deretter med musen hvor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg