tirsdag 10. desember 2019

Troll stellekommode

Stellebord med hyller og skuffer gjør alle nødvendigheter lett tilgjengelig. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Finn laveste nettpris her.


Lukas er en romslig stellekommode med skuffer og avtagbar stelletopp. Den er laget i hvitmalt bjørk og MDF. D54cm (uten stelletopp), D78cm (med stelletopp). Skuffene er 85x44cm.


Produktet må stå i rom med god lufting. Et stellebord er en viktig investering for småbarnsforeldre. Her på Jollyroom har vi et kjempefint utvalg av stellebord i alle mulige varianter, alle sikre og gode og fra kvalitetsmerker som Troll , JLY, Basson Baby, BabyDan og mange fler. Du velger selv om du vil plassere stelledelen til høyre eller venstre og den kan enkelt tas vekk.


Troll stellekommode

Det gjør at den kan brukes i mange år etter at stelledelen ikke er nødvendig. De tre skuffene er romslige og har stålskinner. Et pent og praktisk stellebord i tidløs design fra Troll. Stellebordet har én skuff og to hyller, med god plass til oppbevaring av bleier, våtservietter, klær og andre ting.


Passer like godt på barnerommet som på badet, og flyttes enkelt med sine fire låsbare hjul. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Stellekommode Lukas er et tidløst møbel i hvitt, produsert av massiv bjørk og MDF. Høykvalitativ barneinnredning fra Troll er produkter som er like sikre som pene.


Troll stellekommode

Handle Troll produkter på nettet gjennom oss og seg deg rundt blant et stort utvalg. Fra vugger og stellebord for de minste, til juniorsenger til de større barna. Merket produserer også solide skap i bjørk som rommer alt fra bleier og vaskekluter til klær og leker. Leander Kommoden er et lekkert designmøbel med god plass. Trolls møbler går i en klassisk og.


Den har fire romslige skuffer, med soft-close og er utformet uten skarpe kanter - men med de fine og runde kanter som karakteriserer Leander. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Every step of the way from the moment a log enters our factories in Latvia until the finished piece of furniture is boxed and packed for shipping, we ensure that every product meets our own and our customer’s high expectations on quality and design. Du finner også andre Møbler produkter fra Troll hos Lekmer. Fantastisk fin og praktisk stellekommode.


Troll stellekommode

Den karakteristiske kronen, som ses igjen i samtlige møbler i serien, er sølvfarget og reflekterende. Stelledelen kan fjernes når den ikke lenger og brukes og produktet kan da brukes som en vanlig kommode. Troll møbler er laget for å møte både de Europeiske og Amerikanske standardene og testes i flere testinstitutt. Fargen er vannbasert, miljøvennlig og giftfri, også. Vi lagrer personopplysninger for å analysere og tilpasse.


Les mer i våre retningslinjer for bruk av cookies og våre retningslinjer for personvern. Stelledelen er lett å fjerne når den ikke lenger brukes, og kan da istedenfor brukes som en pen kommode. En dobbelfunksjonell kommode som har stellebord på toppen, tre skuffer og et skap for smart oppbevaring av klær, bleier, vaskekluter og andre ting man trenger.


Troll Lux HM Stellebord. Når småbarnstiden er over kan du løfte av stelledelen, og bruke møbelet som en vanlig kommode. Moweo Changing Unit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg