tirsdag 24. desember 2019

Jeg er gravid hva gjør jeg

Jeg er gravid hva gjør jeg

Velkommen til Kensaq. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Rask og trygg leveranse. Finn laveste nettpris her. Kjærestens penishode var ved hullet mitt.


Er mensen et tegn på at man ikke er gravid ? Kan jeg ha blitt gravid av dette? Går det an å bli gravid selv om jeg har p-stav? Noen vil kjenne igjen alle symptomene mens andre kun har lagt merke til noen få, og noen har kanskje ikke merket noe enda. Det første tegnet er naturligvis uteblitt menstruasjon. Så fint at du sjekker opp hva du kan gjøre når du er blitt gravid.


Men dette kommer til å ordne seg på en eller annen måte. Er du gravid eller tror du er gravid ? Har du tatt graviditetstest og den viser to streker? Da er den positiv og det kan være lurt å oppsøke din fastlege.


Først av alt er det leit å høre at du har blitt gravid når du ikke ønsker å være det. Dersom du har tatt en pos. Hei jeg er en kvinne år. Jeg var på byen for uker siden og hadde ubeskyttet sex med en jeg traff.


Nå er det noen uker siden jeg burde hatt mensen, jeg ble veldig bekymret og skaffet en graviditetstest. Den testet positivt! Jeg går fortsatt på skole og vil gjerne fortsette, har jo planer om videre skole etter vgs også.


Når man oppdager at man er uplanlagt gravid så får man naturligvis sjokk. Da kommer alle tankene og man lurer på om dette vi. Jeg tror jeg har blitt gravid og dette er uønsket 27.


Tror kjæresten har blitt gravid. Er redd for å skuffe foreldrene mine, hva gjør jeg ? Jeg har ikke hatt sex, men tror jeg er gravid. Hva gjør jeg om jeg er gravid ? Det er vel ingen hemmelighet at jeg ikke ønsker barn akkurat nå.


Jeg er gravid hva gjør jeg

Dette er ikke planlagt, men er veldig glad. Jeg går nå siste året på sykepleien og vil bli ferdig, men hva gjør jeg med penger. IKKE keen¨på å kun få den engangsstønaden, det er ikke aktuelt og m. Det passer seg ikke akkurat å være gravid nå. Sier jeg at jeg er gravid att på til så får jeg vel ikke jobben allikevel.


Traff en kjempe kar på en treningssamling med hundene mine. Har lenge lett etter en gutt som deler min intersse for hund. Vi fant tonen med engang og endte i samme seng.


Jeg er gravid hva gjør jeg

Hatt endel kontakt i ettertid bla tlf sex. Jeg pratet med en annen vennine i miljøet om han for noen uker siden og fikk vite. Hvor langt på vei er jeg ? Hvilke vitaminer trenger jeg , og bør jeg egentlig trene mens jeg er gravid ? Det oppstår mange ubesvarte spørsmål når man oppdager to røde streker på graviditetstesten.


Og det er heldigvis like mange gode svar. Håper jeg først og fremst slipper å høre masse bullshit om hvor teit jeg har vært nå, for jeg er 1 klar over det. Jeg kjenner i tillegg til lovverket, så dere trenger heller ikke minne meg på det. Jeg søker først og frem tips om hva vi skal gjøre. For noen måneder tilbake møtte jeg en jente s. Er gravid , hva gjør jeg nå?


Logg inn for å følge dette. Hva er det du virkelig kunne tenke deg? Vil du takle det økonomisk hvis du lar deg selv la enda ett barn bli født inn i din situasjon?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg