torsdag 19. desember 2019

Hvordan slette venner på facebook

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Try MySimon and Save Time. Personen du har fjernet som venn ,. Ved hjelp av en liste kan du publisere en oppdatering for utvalgte personer, for eksempel kollegaer eller venner som bor i nærheten av deg. Du kan også se oppdateringer fra bestemte grupper (for eksempel nære venner og familie).


Gå til profilen din ved å trykke på bildet ditt øverst til venstre i nyhetsoppdateringen.

Bla nedover til vennelisten din, og trykk på Venner. Trykk på Mer ved siden av personen du vil fjerne som venn. Slik sletter du noen som venn. Deretter må du trykke på Venner og velge Fjern som venn. Vil du ikke gå så dramatisk til verks, har du som nevnt altså to andre alternativer.


Gå til personens profil ved å skrive vedkommendes navn i søkefeltet øverst. Merk: Hvis du ikke finner personen du vil fjerne som venn , kan det hende at kontoen til vedkommende er deaktivert. På hovedskjermen på Messenger er det noen valg nederst, med bilde av hus, telefon, kamera, tegn for liste og spillkonsoll.

Til høyre for disse er en runding med i inni, og der kan man fjerne kontakt! Dette gjelder da kontakter man ikke er venner med. Du kan måtte kontakte appene og nettstedene for å gjenopprette kontoene der. Noe informasjon kan fortsatt være synlig etter at du har slettet kontoen, blant annet meldinger du har sendt til venner.


Logg på med epost og passor og klikk på Logg inn. Klikk på pilen i øverste høyre hjørne, og velg punktet Innstillinger i menyen som vises. Hvordan slette venner på facebook ? Du går på profil, velger venner og så kommer det opp et lite kryss utenfor hver venn.


Du må sikkert bekrefte at du ønsker å slette , men siden jeg avviser de jeg ikke vil være venn me har jeg ingen å prøve på. Fra profilen din klikker du på Aktivitetslogg, som du finner øverst ved forsidebildet ditt. Forskjellen er at deaktivering ikke er permanent, du kan logge deg inn igjen på profilen og velge å aktivere den igjen.


Del artikel Hvis du skjuler et opslag, som du har delt fra din side, fjerner du det fra din sides tidslinje, men ikke fra din sides aktivitetslog (som kun kan ses af dig selv og eventuelle andre administratorer af siden). Finn ut hvordan du sletter en venneforespørsel. Se hvem som sletter deg Vil du egentlig vite dette? For å få sendt inn skjemaet må du laste opp dokumentasjon på at personen er avgått med døden samt dokumentere på hvilket familieforhold du har til den avdøde. Det kreves ikke innlogning for å få tilgang til skjemaene, men du må oppgi riktig lenke til profilen det gjelder.


Jeg bruker Android da.

Men Der trykker du på menyknappen nederst til høyre på skjermen (ikonet er en slags firkant med streker på tvers), velger My Friends. Da får man opp listen over venner. Der trykker og holder du nede et par sekuner på den aktuelle personen, da får du opp en meny der du kan velge å både slette og blokkere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg