fredag 6. desember 2019

Dikt til farfar

Bestefar dikt – av 20. Når mamma og pappa er litt trøtt og lei er det alltid så gøyalt å komme til deg. Et par gode tanker jeg sender din vei, for dette er dagen vi gjør stas på deg, med de egenskapene som du har, er du for meg verdens beste far.


Dikt til farfar

Selv om vi ikke har så god tone, er dette dagen for å forsone, for du vil alltid være pappa for meg, med de støttende ord du har gitt på. Jeg begynner med en tekst som fikk en helt spesiell betydning for min familie i desember: Ein farfar i livet av Odd Nordstoga. Dikt om bestefar – av 20. Trenger du et godt sitat?


Det er skrevet mange flotte dikt om små barn, og André Bjercke har skrevet flere dikt du kan bruke. For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort, har vi laget en liten samling dikt her. Slike små dåpsdikt kan også være en del av en dåpstale, eller en fadder eller bestemor kan lese et dikt i stedet for å holde en tale.


En sønn er NÅTIDEN, fylt av glede og stolthet over alt han får til. Hver dag erobres, han er jo rede og veien fører han dit han vil. Du kan dessverre ikke legge ut andres dikt på din egen nettside uten tillatelse.


Vårt lille barn er nå blitt døpt. I dåpskjolen så yndig svøpt. Din bestefar og bestemor, Til deg du barn med myke kinn, Et barn blir født – en flott juvel.


Dikt til farfar

Bibelen i dørsprekken til folk. Ingrid Marie, år: Man kan bli frelst eller helfrelst, det kommer an på hva man gidder. Hanne, år: Når man giftet seg i gamle dager, var det fordi staten sa det og presten mente det var best. I dag kan man slenge seg sammen med den ene samboeren etter den andre uten at staten så mye som letter på.


DIKT OM ET DIKT Av Arild Nyquist Jeg er litt redd Jeg står her i mørket og venter. Jeg tror jeg går inn til bestemor, jeg. Hun har så gamle, vakre øyne.


Og et stort, bløtt fang å sitte på. Og armer som holder tett rundt meg. BESTEMOR Jeg går inn til bestemor. Når jeg er red er hun der. Jeg vil så gjerne at du skal vite, hvor heldig jeg føler jeg er, som har en bestefar så omsorgsfull, når jeg trenger deg er du alltid der.


Alle gravide br vre fysisk aktive - Vektklubb mneder: kr 439. Den här dikten fick min farfar med sig ner i jorden av mig. Tänker på dig varje dag min finaste bästa! Nu är jag inne på andra året utan dig!


Dikt til farfar

Genom diset av tårar försöker jag se klart. Men dimman håller mig instäng fast i mina tankars grepp. En sorg att bära nu på ett helt nytt plan. Farfar til lillegutt skal feire åras dag snart. Tenkte jeg skulle ramme inn en tegning han hadde tegnet der jeg skal skrive ett dikt til farfar fra lillegutt på.


Er det noen som vet av noe passende dikt ? En bestefar har varme hender og et lunt fang. Han tar deg med tilbake til gamle dager og har kunnskap og erfaring uten like. Sammen med han er det alltid tid til lek og moro. Dere deler mange gode opplevelser, og han får deg til å le. Innlegg om Farfar skrevet av gullkorn.


Dikt til farfar

En indianer satt og snakket med sitt barnebarn. Han sa: I alle mennesker bor det to ulver som sloss. Jeg satt i bilen, på veg til jobb - på radioen gikk Farfar i livet! Ja det var en spesiell situasjon der og da. Snart er det barnedåp - og da må jeg nok fram med gitaren for å gjøre min verson av Odd sin flotte sang.


Ja, ein farfar i livet skull’ alle ha. Jeg har en mormor og en morfar i Pakistan, som er syv hav unna oss. Men hver uka har de sendt meg brev og fått meg til å føle meg elsket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg