onsdag 25. desember 2019

Idena mønster

Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. Garnutvalg fra idena : Cotton Lux er et 1 egyptisk merc. Strikk med Idena Nr. Salg av strikkemaskiner og sytilbehør.


Har lagt ut noen få bilder av modeller.

Desverre var det litt dårlig lys da jeg fotograferte så bildene ble ikke bra. Mange flotte oppskrifter :-) men jeg må bare innse at jeg ikke orker å strikke etter oppskrift :-) det blir mest egenkomponert når je. Liste på alt idena strikkehefte Fra Gadyet.


Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt. Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Dale Garn tilbyr en mengde gratis oppskrifter – i blant annet klassisk mønster , luftig hullstrikk og moderne flettestrikk. Bla i vårt arkiv, og finn din favoritt!


Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.

Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Jeg har strikket vottene basert p en oppskrift hentet fra et Idna. Navn og mnster p gml kofter on Pinterest Norway, Cardigan. Vi har også oppskrifter til interiør og tilbehør.


Når hele Mønster A er strikket, skal det byttes til farge 3. Montering: Damp delene lett på vrangen. Alt garn er på tilbud f. Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje. Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd. Idena - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Motta ditt søk Idena gratis på SMS.


Folder med hekleoppskrifter fra Idena. Se bilder til høyre. Sections of this page. Accessibility Help.


Det er i dag umulig å oppdrive oppskrifter på denne kulturskatten i butikker eller andre steder.

Symerker til strikkeplagg. Austermann Step Alovera og Jojob. TeeTee Elegant yarn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg