torsdag 12. desember 2019

Muffins glasur uten melis

Du trengen kun melis og vann. Det er ikke noe mål på denne oppskriften fordi den fungerer fint uten. Slik gjør du: Legg melisen i en liten bolle eller et glass. Hell på kaldt vann til det så vidt går over melisen. La det stå et par minutter.


Hell forsiktig ut det overflødige vannet. På et par minutter suger melisen til seg nok vann til. Ha melis i en kjøkkenmaskin. Ha i eggehvite og sitronsaft, og pisk på middels høy hastighet.


Pisk til konsistensen er som en tykk krem. Glasuren skal holde seg på ballongvispen. Uansett om du skal bake til barnas bursdag eller til andre festlige anledninger, er muffins alltid populært.


Variasjonsmulighetene er dessuten uendelige, og du kan fylle og toppe dem med dine favorittsmaker. Anonym bruker skrev: Ja, det er noen som er litt sånn. Går rundt å mener at akkurat de har det så mye verre enn alle andre. Hva bet egentlig HI om denne damen hun mener skryter så veldig av feriene sine? Det kan jo godt hende hun har opplevd ting i livet som er mye verre enn å i. Melisglasur uten egg.


Det finnes melisglasur med og uten egg. Bryt sjokoladen i små biter og smelt den sammen med smør over vannbad. Om du skal lage en tykkere glasur feks.


Muffins glasur uten melis

Og overskriften din: lage melis uten melis ? DET HETER MELISGLASUR! Og hjelp skrives med i P! Jeg trenger tips fra noen som kan litt om mat og ingredienser. Jeg skal lage mange muffins til en fest i morgen, og har lyst på en god topping, som ikke er alt for søt, og som er litt luftigere enn den vanlige melisglasuren. Lagde smørkrem til forrige fest, den ble alt for mektig, nå har j. Glasur lages av melis og væske, som vann, kaffe, saft eller presset sitrusfrukt.


Oppskriftene nedenfor er beregnet for ca. Bland eggehviter, melis og sitrondråper til glasuren. Rør til den er klumpfri og glatt. Farg glasuren med konditorfarge.


Muffins glasur uten melis

Fyll glasuren i en konditorpose og knyt igjen. Klipp et lite hull i det ene hjørnet når du skal pynte. Lag gjerne flere poser med forskjellige farger. Fest på non-stop, seigmenn, nøtter eller kakepynt med glasuren.


Carasnella Carasnella. Denne enkle melisglasuren fungerer godt til både muffins , kaker og gjærbakst. I denne oppskriften har vi tilsatt litt sitronsaft som gjør at glasuren får en friskere smak og lysere i fargen. Den kan også tilsettes konditorfarge for å gi ønsket farge på glasuren , eller smakstilsetninger som litt kakao for å lage en enkel sjokoladeglasur.


Muffins hører med når det er barnebursdag! Her er oppskrifter på noen ulike glasurer vi anbefaler. Glasur kan være vanskelig å få til helt uten melis.


Der vi skriver vanlig melis , kan du gjerne bruke Tagatesse, steviadråper eller annen søtning. Prøv deg fram, og finn ut hva du foretrekker. Kan man lage kakaoglasur uten melis ? Trenger raskt svar!


Jeg skal bake kake og ville gjærne hatt glasur til den men jeg er tom for melis. Jeg har derimot sukker, kakao, melk, vaniljesukker pluss mere. Stroh-rom eller konditor-rom.


Dette vil gi en mer profesjonell smak på glasuren. Denne oppskriften bruker eg fast når eg baker muffins ,idag prøvde eg noe nytt med denne oppskirften eg lagde røra så tok eg litt mer mjøl oppi før eg delte den i 2skåler så tok eg konditorfarge i og stekte dem i 11min i ovnen og 1min i mikroen ️.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg