mandag 23. desember 2019

Hva er klokka i usa

Hva er klokka i usa

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Vi viser også hvilken dato det er i USA , og hvilken tid på dagen er det - dag, ettermiddag eller kveld.


Hva er klokka i usa

Lokaltid i USA – New York – New York. Været i New York, tider for soloppgang og solnedgang, sommerti tidssoner, når Månen står opp og går ned og retningsnummer til New York. Les om USA i. Velg USA som hjemsted. Legg til blant favorittsteder. Klokka — Verdensuret.


Klikk på en by eller bruk søkefeltet. Hjemmesiden viser klokken med det nøyaktige klokkeslettet for din region, samt en forhåndsinnstilt liste over klokkeslettet i store byer. Du kan endre på listen slik du selv ønsker.


USA tidssoner og tidssone-kart med lokal tid i hver stat. Vi anbefaler at du besøker Hvaerklokka. USA , hvor du kan finne ut hva klokka er på forskjellige steder i USA.


USA er et veldig stort lan og det er ikke mulig å si hvilken tid det er i USA , men du må være mye mer spesifikk enn det og velge f. Nøyaktig tid nå, tidssoneinfo, tidsforskjell, soloppgang, solnedgang, daglengde og nøkkelfakta for Washington, D. Været i Miami, tider for soloppgang og solnedgang, sommerti tidssoner, når Månen står opp og går ned og retningsnummer til Miami. Været i Los Angeles, tider for soloppgang og solnedgang, sommerti tidssoner, når Månen står opp og går ned og retningsnummer til Los Angeles. Her vises alle verdensure og klokken i alle storbyer i verden herunder dem i USA. På denne nettsiden kan du finne nåværende klokkeslett og dato i hvilket som helst land eller by i hele verden.


Hva er klokka i usa

Hva er klokka nå Denne siden inneholder alltid riktig ti klokken er synkronisert til atomklokkene der ute på internett. Nettstedet er mobil-kompatibel og vil fungere godt i både mobiler og nettbrett. Lurer du på hva en uke er det så besøk kalenderen, eller noen av de andre nettstedene til høyre. Bestill vekking til mobil- og fasttelefon.


Dette er sikkert det mest desperate inlegget noen har sett her Men hva er klokka i USA no? Den tidszone som Californien er i, er PST (UTC-8), og mellem den placering, du er lige nu og Californien i USA er tidsforskellen timer. Nuværende tidspunkt og dato i Californien.


Lånekassen voksenopplæring - Hva er klokka i usa nå. Her kan du se, hvad klokken er i Californien i USA lige nu. Radiostasjoner finnes i Tysklan Englan USA , Japan og Kina. Du er hjertelig velkommen til å lage kalender, selv om du ikke bestiller.


Da kan du printe den ut selv, eller levere filen til ditt lokale trykkeri. Hvad er klokken i København, Danmark? Hurtige Links New York.


USA , offisielt Amerikas forente stater (engelsk: United States of America), De forente stater (engelsk: United States) eller Sambandsstatene, Amerika, er en forbundsrepublikk i Nord-Amerika som består av delstater, forbundsdistriktet District of Columbia (som også er hovedstad og er bedre kjent under navnet Washington, D.C.) og en rekke mindre territorier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg