mandag 9. desember 2019

Kostyme barn

Kostymer og Tilbehør til Barn og Voksen. Gode Priser og Lynrask Levering! Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! Gigantisk utvalg barnekostymer.

Vi har kostymer til halloween, karneval, bursdagfester og andre anledninger. Bredt utvalg utkledning til barn i alle aldre. Vi kan tilby kostymer til barn i alle aldre. Fra baby til toddler, barn og tweens. Sjekk ut vårt enorme barnekostyme utvalg.


Onesize kostymer er som regel i størrelsen M til L. Hos oss finner du også ulike tilbehør som setter prikken over i-en for hvert eneste kostyme. Hatter, parykker eller fargelinser - vi har alt innenfor mange ulike temaer.

Plutselig står minstemann ute i stua i et Hulk- kostyme og bærer seg ad verre enn verst, eller så er det en liten Frost-prinsesse som danser forbi og inn på rommet sitt. De aller fleste kostymene her kommer i forskjellige størrelser. Klikk deg inn på kostymet for å lese hvilke størrelser det kommer i, samt målene.


Målene kan variere fra et kostyme til et annet, så les alltid størrelsesguiden for å være sikker! Her finner du også noe av vårt tilbehør som passer for barn. Det er den tiden av året igjen. Enten det er Halloween, bursdagsfest eller en annen festlig anledning, er det på tide å finne fram sine kostymer for barn igjen. Mange barn elsker utkledninger, og det finnes så mye man kan være.


Hvis du ikke allerede vet hva slags utkledning barnet ditt vil ha kan det være vanskelig å finne riktig kostyme. I vårt store utvalg finner du kostymer til enhver anledning. Skal du på utdrikningslag? Eller kanskje på 70-tallsfest?


Klikk deg gjennom kategoriene våre og finn et kostyme som passer både deg og den temafesten du skal på. Mulighetene er uendelige! Er det tid for karneval, temafest eller Halloween?


Hos CoolStuff har vi hyllene fulle av kostymer for både barn og voksne.

Vi har et stort utvalg i alt fra morsomme kostymer til zombie-drakter. Det å være utkledd i et kostyme gir deg muligheten til å la den egentlige deg ta seg en pause. Vi har et av Norges største utvalg innen kostymer, karnevalsantrekk og kostymetilbehør.


Kjært barn har mange navn: kostyme , utkledning, karnevalsdrakt og alt det der, men Halloween-kostymer er og blir det beste. For hvem vil liksom ikke gå på fest med en stilig zombie? Save Up to On Select Products.


Her gjør vi det enkelt for deg, med kostymer på nett som du enkelt kan klikke hjem! Barnekostymer til karneval, halloween og jul. Enten kostymet er til lek, fastelavn, Halloween eller karneval, gir utkledninger barn i alle aldre muligheten for å leke en bestemt rolle hvor fantasien blir stimulert og tillater at barna kan utforske seg selv og oppføre seg tullete.


Alle barn elsker å kle seg ut! Selv om de lever i en galaxe langt langt unna, trenger du ikke dra så langt for å ha dem nært eller for å være en av dem. Ta klær barna allerede har, noen ting du finner rundt i huset og litt kreativitet, så har du morsomme kostymer i en fei – helt gratis. Hvis du leter etter et skummelt kostyme , har vi det beste utvalget av de mest skremmende Halloween kostymer du kan tenke deg fra Freddy Krueger til de mest skremmende killer clowns, fra zombiene fra The Walking Dead til klassiske hekser og vampyrer. Funidelia er din plass for å kjøpe kostymer.


Fordi vi har ditt kostyme. Vi har skumle kostymer i alle størrelser til både menn og kvinner, voksne og barn. Vil du kle deg ut som en levende død? En blodtørst vampyr?


Vi har også alt av pynt og tilbehør, så du kan få et komplett kostyme og dekorere huset og hagen med skumle ting. Der har vi over hundre stilige kostymer, og noen burde kanskje til og med vært forbudt for barn. Tar du på deg et Freddy Kruger- kostyme , er det nok best at du tar taxi hele veien til festen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg