onsdag 4. desember 2019

Sår i rompa

Siden slimhinnene i endetarmen er ganske ømfintlige er det nemlig fort gjort å få små rifter som kan gi svie og ubehag, men ender du opp med en sprekk eller et sår kan det bli riktig så smertefullt. ANALFISSUR: Sprekk, rift eller sår i endetarmsslimhinnen. Kjært barn har mange navn. Dette er en veldig smertefull tilstand.


Sår i rompa

Denne pasienten er sannsynligvis bedøvet i området. Ellers ville det vært svært vondt å skille såret fra hverandre på den måten bildet viser. Når avføringen passerer er det også smertefullt. Min allmennlege har tatt alle mulige prøver (blod og avføring), samt at jeg har vært på sykehus ganger for undersøkelse av endetarmen.


Kanskje litt ekkelt,men må bare spørre! Nå i jula har jeg spist mye mer enn ellers,dermed bæsjet mer også, før jula var jeg veldig sår bak,fikk salve av legen og følte meg bedre,men nå er jeg kjempesår bak antagelig pga mye do løping. Noen som også opplever dette?


Sår i rompa

Er det avføringen eller tørking. Snuppa på år har hatt diare noen dager nå, og har bare blitt såååååååååå sår i rompa ! Hun er så sår at hun blør litt enkelte steder! Jeg smører med sinksalve men den bare preller av på de sår.


Om det viser seg at høybakken blir like bratt i år også, sitter jeg uansett igjen med nye sykkelvenner, minner om de beste sykkelturene så langt i karrieren, litt sår i rompa og et sett nybarberte legger som klør noe forferdelig. Jeg har fått sår på tissen, ikke så det blør. Hei Jeg er en gutt på år.


En stund har jeg merket litt blod når jeg tørker meg etter toalettbesøk. Tenkte først det kunne skyldes at jeg har hatt noe hard avføring og en god del problemer med diaré (vet ikke hva det skyldes.). Uansett, siden jeg fortsatte å føle meg sår i baken tok jeg en kik.


Hva er endetarmsplager? Den nedre delen av tykktarmen kalles endetarmen og munner ut i endetarmsåpningen (anus). Ved bleieutslett blir huden rundt bleieområdet rød og irritert, enten flekkvis eller sammenhengende.


I noen tilfeller er det væskende, hudløse områder, en sjelden gang også med åpne sår og pussblemmer. Rød og sår stump er vondt, og i en tett, fuktig og varm bleie blir det hele gjerne enda verre. Regelmessig og god lufting ved bleieskift er det viktigste for å unngå bleieutslett.


Pass også på at det ikke ligger væske eller vann som ikke har tørket i hudfoldene rundt barnets rumpe og kjønnsorgan, sier privatpraktiserende helsesøster, Tone Aanderaa. Dryss det på rompa hans, så blir han ikke så sår. Ikke gi han avføringsmiddel,det kan gjøre vondt værre. Men klyster hadde nok hjulpet,tror jeg. Sår i rompa , stål i bein og armer En skråblikkrapport fra treningsleir med Spring Sykkel til spanske Javea.


Sår i rompa

Tittelen kan jo saktens få noen og enhver til å heve øyenbrynene, men det var svaret jeg hadde da naboen spurte meg sist lørdag om hvordan turen hadde vært? Joda, var flott det, men litt sår i rompa. Analfissur er sprekkdannelse i huden rundt endetarmsåpningen. Smertene vedvarer noen timer etter hver tømming, men den.


DDE med sangen rompa mi, vær så snill SUBSCRIBE. Hei jeg hadde et lite sår i anus for rundt en måne siden. Men det jeg merket var at det dannet seg en skorpe, og hver gang jeg tørket meg så rev jeg den opp litt.


Hvis man er sår og kronisk irritert i området, kan man bruke kortisonsalve, som demper kløe og irritasjon i huden. Aktuelle preparater er Proctosedyl, Xyloproct og Scheriproct. Xyloproct inneholder også et lokalbedøvende middel.


Disse kan brukes i korte perioder. Det gikk likevel stort s.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg