onsdag 4. desember 2019

God smoothie oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


En søt, frisk og veldig populær smoothie proppfull av smak fra jordbær.

Lag dobbel porsjon, for her går det unna! Søk blant oppskrifter. Grønn smoothie med avokado. Matblogger Anita gir deg oppskriften på enkel smoothie med tre forskjellige nivåer etter smak. Har du ikke prøvd grønn smoothie før kan du begynne med den milde versjonen, og deretter kjøre på med avokado - den gir nemlig en god , kremet smak.


Klikk her for oppskrift. Min favoritt smak når det gjelder smoothies er helt sikkert jordbær, derfor har jeg samlet flere av mine gode oppskrifter på denne siden. Jeg synes jordbær er så godt fordi det gir en fyldig og søt smak til drikken som er helt unik og spesiell.


Dette bør du bruke når du lager sunn smoothie.

Hvem har sagt at smoothie kun skal inneholde frukt og bær? Faktisk burde du alltid prøve å få med både fett, fiber og fruktsukker hver gang du lager en smoothie. Ikke bare smaker grønnsaker helt herlig i smoothie , men det gjør det også enklere å få i seg sine ”om dagen”.


Perfekt for dager når matlysten ikke er på topp eller som litt ekstra kos en morgen dere har litt god tid. Smoothie oppskrift : Barnas favoritt. Tre stk friske smoothies med frukt og bær. Nytes best på en varm sommerdag.


Hver oppskrift gir glass. Men kaffe kan også smake godt i en smoothie. Bruk både ferske og frosne bær og frukter og lag en frisk og god sommerdrikk, proppfull av vitaminer. Denne oppskriften gir deg ny energi! Den er perfekt å toppe med ekstra frukt, bær, hakkede nøtter eller kokosflak.


Du kan bruke valgfri type melk, og vil du gjøre smoothien melkefri kan du bruke kokoskrem i steden for yoghurt. Bruker du frosne blåbær kan du droppe isbitene. Oppskriften gir to smoothie bowls. En god smoothie skal både pirre smaksløkene, sikre et stabilt blodsukker etter inntak og tilby kroppen nyttige næringsstoffer, byggeklosser som jeg kaller dem. Lager du smoothies av frukt og bær alene, så får du en drikk som skaper blodsukkerkaos etterfulgt av søtsug.


En sunn smoothie gir en god start på dagen! Det kan gi friskere hu mer energi og evt.

Her kan du lese om litt av det du kan oppnå gjennom å drikke smoothie. Helsemyndighetene anbefaler 7gram hver dag av frukt, bær, grønnsaker og poteter. Etter skoletid- smoothie som smaker godt av ananas, paprika og banan.


En frisk og god ananassmoothie. Modellen Nutri Ninja Pro har blitt testet både av den britiske avisen The Independent og den amerikanske nyhetssiden Heavy. Ekspertene er enige i at modellen er av svært god kvalitet og skriver at Nutri Ninja Pro er et godt valg dersom man vil ha en smoothie -blender som er både hurtig og effektiv med høy nivåkontroll. Her får du oppskriften på en smoothie med både blåbær, spinat og kokos. Mannen sier han ikke liker kokos, men han sier ingenting om denne når han får glasset servert!


Vi kickstarter uken med en liten fargerik smoothie , og denne er så fargerik og god at jeg nesten ikke klarer å stoppe! Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg