onsdag 18. desember 2019

Dikt til bursdag

Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Alt du Trenger og Lynrask Levering! Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige.


Finn din bursdag og se hvor mange som har bursdag samme dag som deg! Morsomme sitater og gode ord til bruk ved fødselsdagen.

Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten. Forskning viser at de som for feirer flest bursdager, også er de som lever lengst. Har et sistat som kanskje kan brukes men husker ikke forfatteren i øyeblikket. En bursdag kan også være en tid for ettertanke.


Livsvisdom kommer med årene, og et velvalgt dikt kan flettes inn i en seriøs tale. Du kan selvfølgelig også la et dikt være ditt bidrag i bursdagen. Det finnes mange fine dikt , og på Munter selger vi en diktsamling som mange liker godt.


Diktene er lettfattelige og rimer.

Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet. Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her. Jeg er en gammel mann, og vet om mange svært mange ting det går an bekymre seg for - men de fleste av dem skjedde aldri. Mannen min hadde laget et dikt til min 40-årsdag som såret meg uendelig mye.


Han sier selv at det var et mislykket forsøk på å være morsom. Det verste var jo at begge våre familier var til stede da diktet ble lest opp. Heldigvis har vi så små barn at de ikke fikk det med seg.


Første verset var kj. Et annet år Jeg ønsker deg et år til Av latter, glede og moro, Overraskelser, kjærlighet og lykke, Og når bursdagen din er ferdig, Jeg håper du føler deg dypt i hjertet, Når bursdagene dine kommer og går, Hvor mye du betyr for meg, Mer enn du. Et dikt om å fylle år kan være lystig, morsom, gratulerende, sentimental eller noe derimellom. Bare tenk på personen du feirer, og prøv å velge eller skrive et dikt som virkelig passer hans eller hennes karakter. Et par dikt jeg skrev til min datter ved to bursdager: 1) Uendelig kjære jenta mi ️ livet med deg er aldri kjedelig.


Du er fantastisk til å åpne for nye perspektiv, som gir livet en ny giv. Hipp hipp hurra, ønsker deg en super bursdag ! Du herlige jenta mi fyller år ️ Gratulerer så mye med dagen din. I din alder kan dette være nyttig informasjon… Gratulerer med dagen! Gratulerer med dagen til deg min venn Du har et hjerte av gull Og stiller opp med det aller meste derfor forjenter du kun det beste!


Jubileum byr alltid på festligheter og er noe som absolutt må markeres med brask og bram!

Jubileum eller jubelår, er en feiring av at det har gått et rundt antall år, siden noe fant sted. Bursdag og Bingo begynner på samme bokstav.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg