fredag 13. desember 2019

Et fint dikt

Leter du etter et dikt om livet? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere fine og motiverende dikt. Se også: Sitater om livet – Ordtak om livet.


Dikt om livet – av 20.

Når du trasker ned langs livets vei og stormen plutselig tar tak i deg hold deg da godt fast i en venn og husk at været alltid stilner igjen. Jeg reiser til Lesvos på lederutviklingskurs i dag, og en av oppgavene jeg har fått i forkant er å ta med et dikt eller noe musikk jeg har lyst til å dele. Dersom De finner dikt som De liker eller annen nyttig informasjon på Internett så bør De skrive ut en kopi eller lagre nettsiden lokalt.


Les og nyt dikt på Internett mens De kan! Sv: Har noen et fint dikt til mamma? Dette handler ikke om dikt til mamma.


Men mamma fyller snart år, og jeg har planer om å bytte ut alt av pynt hun setter frem til festen sin, med et annet tema som hun ikke forventer seg. Gled kjæresten din med et fint kjærlighetsdikt!

Her har deler vi flotte dikt om kjærlighet som kjæresten din garantert kommer til å sette pris på. Et smil som forstår. Gir lettere bører,leger sjelens sår. Sorger som kveles, av et vennskapsbånd.


Smil blir til tårer, og tårer til smil. Sannhet som sårer, men fjerner all tvil. Evig fortrolighet i riktig og galt. Jeg har ikke sagt noen ting, og lar det bli med det. Har du skrevet et fint sommerdikt, som du kunne tenke deg å dele på denne siden?


Da må du gjerne tipse oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet nedenfor. Her er en samling dikt som jeg har samlet på gjennom flere år. Noen har jeg funnet i aviser og blader, og noen har jeg fått av venner som vet at jeg er glad i dikt.


Jeg vet ikke hvem som har skrevet dem, men synes de er utrolig fine og tankevekkende. Det er et dikt jeg til stadighet drar frem og leser. Poenget som Shelley hadde for 2år siden er like godt i dag som den gang - verden har kun én konstant, og det er forandring. Jeg klarer dog ikke å bestemme meg for om jeg syns dette er et dystert dikt , eller om det er et romantisk.


Jeg er litt fan av sånne søte sms dikt , og synes de kan være koselige å sende til noen jeg bryr meg ekstra om.

Synes dette er fint : Noen ganger i livet finner man amuletter som bringer lykke og glede skulle gjerne hengt deg rundt halsen men det går jo ikke. Så jeg bærer deg i hjertet istedet. I always look for you Om å savne noen som er borte for godt. I have always been there.


Får de store blå øyne eller noen brune små? Kanskje kan de høre den andre le? Vi vet ikke enda, alt er så hemmelig nå. Hvis et snøfnugg var et kyss ville jeg ha sendt deg en hel snøstorm. Det finnes en stjerne et ste et sted hvor alle sjeler for fre se dit når du er trist og lei og husk at jeg er glad i deg!


Gjennom luften flyr det tanker fra meg,tanker om hvor glad jeg er blitt i deg, tanker om vennskap,tanker om glede,tanker som gjør livet verdt å leve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg