mandag 30. desember 2019

Hva betyr poke

Poke er greit hvis de ikke er på vennelista di men lurer på om du er den personen de tror du er (i stedet for å legge deg til vennelista blindt). Utviklerne av facebook har sagt at det ikke har en eneste mening, de ville bare ha med noe useriøst som ikke ga mening. Edit: Poke betyr å pirke, snuse, stikke, støt, støte, så det er vel noe av det samme som å stikke fingern på kinnet (ved siden av munn-kinn) og si poke.


Når du poker noen, blir vedkommende varslet. Denne siden illustrerer hvordan POKEMON brukes i meldings-og chatte fora, i tillegg til sosiale nettverksprogramvare som VK, Instagram, Whatsapp og Snapchat. Og så kan man ta det derfra. Jeg tror det er det som er opphavsideen til poke , men det er jo mange som bare poker hverandre fram og tilbake, bare for å gjøre det. Poke betyr jo noe sånt som å stikke fingeren i noen, sånn, hallo, her er jeg liksom.


Spørsmål fra en facebook-jomfru. Snakk med gutten, så finner du nok ut av hva han mente ;) Hilsen ung. Hvis du ser på den sykliske natur nummeret, mange muligheter oppstår.


Folk opplever betydelige endringer i sine liv, men mønstre ofte finnes i hele. Babyverden Forum Det str at jeg blir poket p facebook, s str det poke back, og jeg poker for harde livet og han tilbake, bare surr dette jo. Hva betyr det hvis jeg poke i FB?


Men greia er at jeg ikke forstr hva det er for noe? Pent forum - Doktoronline - Forum 6. Anonymforum - Forum - ok, s hvem er det naturlig poke da? Mange venner av meg sier at de har hooket eller spør andre om de kunne ha hooket.


Hei jeg er en jente på 13. Jeg er litt usikker om hva det egentlig betyr , om det betyr klining eller sex. Så hva betyr hooke egentlig? Hva er Pokémon Pokemon Gym og Hvordan vinne kamper på Gym?


Pokémon Gym er en arena der du kan bruke dine Pokémon i kamper. De er markert på kartet, ser ut som en rund plattform. Ta på deg tenkehetta og fortell oss hva denne emojien betyr.


I dette tilfellet valgte vi lø fordi det har fått en ny betydning, og det er interessant. Det handler ikke bare om TV-serien Skam, men mange av dem som ikke vet hva det betyr , også eldre språkbrukere, har fått med seg ungdomsslangordet. Dette betyr emojiene. Under finner du en liste over de mest populære emojiene akkurat nå, og i hvilken sammenheng de gjerne brukes. Husk at emojier kan bety forskjellige ting avhengig av situasjon, kultur og humør.


Betydningen av en emoji er kulturelt og situasjonsmessig betinget, og det er derfor vanskelig å gi en fasit på hva de betyr. På hjemmesiden din, er en liten boks på høyre side som heter Pokes synlig om noen har stukket deg. Ordet står ikke i noen ordbok jeg har og bruken av det er ikke konsekvent nok til at jeg klarer å skjønne hva det egentlig betyr.


Det har noe med en aktiv handling å gjøre, men mer enn det skjønner jeg ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg