torsdag 3. oktober 2019

Utdrikningslag vinter

Utdrikningslag vinter

Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Finn utdrikningslag vinter hvis du ser nå. Unngå kald bil i vinter.


Tradisjonen med utdrikningslag. Før folk blir smidd i hymnens lenker er det en god gammel tradisjon at forloverne arrangerer utdrikningslag for bruden eller brudgommen! Før var det vanlig å ha utdrikningslaget dagen før bryllupet, men i dag er det vanligste å arrangere utdrikningslaget – uker før bryllupet.


For å lage et personlig preg på utdrikningslaget kan man legge inn leker, oppgaver eller rebusløp for bruden eller brudgommen. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre, men siden fantasien ofte gjør nettopp det gir vi dere mer enn forslag til hva man kan finne på. Vi tilbyr en rekke spennende aktiviteter som passer godt for utdrikningslag av begge kjønn. Vår lavvocamp er et populært overnattingssted for utdrikningslag om sommeren.


I sommerhalvåret er det rafting, gokart og paintball som er toppselgerne, mens i vinterhalvåret står snøscooteraktiviteter øverst på lista. Hemsedal har mange spennende aktiviteter å prøve ut uansett årstid som kan testes ut. Vi hjelper dere hele veien slik at det blir så bra som mulig. Vi kan tilby hele spekteret fra enkle, søte og rosa konsepter til de helt store unike opplevelsene som gir varige minner. Villmarksopplevelser har over års erfaring med å gjøre utdrikningslag til minneverdige opplevelser.


Men kan levere over hele. Vi er gode på aktiviteter. Særlig aktiviteter utendørs. Vi leverer hovedparten av våre utdrikningslag i Oslo, Drammen, Kongsberg og Oslofjorden.


Utdrikningslag vinter

Utdrikningslag som næringsliv. Med eventbyrået Arrcom som eier, har vi tilgang på en rekke spennende aktiviteter ingen andre kan tilby. Dagen(e) kan arrangeres på mange forskjellige måter, så for å gjøre det litt enklere har vi her samlet våre beste tips til utdrikningslaget!


Bor du i Oslo-området og skal arrangere en lang dag med utdrikningslag , kan det være deilig å få en pause midt på dagen. Grand Hotel i Karl Johan kan da være en idé. Der kan man låne badeavdelingen og få et deilig basseng til utdrikningslages disposisjon, med massasje, champagne og eget fruktfat, hvis ønskelig. Vi i Fjellfest har god erfaring og kan hjelpe deg med et opplegg som passer for både kvinner, menn, adrenalinjunkies, naturelskere og livsnytere.


Hallingdal og kan lett nås ved hjelp av Bergensbanen som stopper på stasjonen flere ganger daglig. Mange forventningsfulle bruder og brudgommer med deres nærmeste har vært med på 5-kamp, kost seg ved bålet, laget mat på steketakker og kjørt hundespann. Rafting, juving, klatring og kajakk er de mest populære aktivitetene for utdrikningslag. Disse aktivitetene er godt egnet til grupper på – personer og lagt opp slik at hele gruppen stort sett er samlet under hele opplegget.


Kom og opplev stemningen i lavvoene våre i Vardal på Gjøvik. Over Skog Og Heiberg skreddersyr alt fra private, små familieselskaper til firmaevents med flere hundre gjester tilstede. Hos oss kan du prøve deg på varierte aktiviteter som både er morsomme og krevende.


Utdrikningslag vinter

RIB Oslo ønsker velkommen til en fantastisk opplevelse på fjorden. Kanskje den som skal drikkes ut har vært en gammel b-boy (breakdancer), hip-hop’er eller at han var skikkelig fan av et boyband i sine yngre dager. Dette gir et supert samhold i gruppen og alle får den samme opplevelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg