torsdag 31. oktober 2019

Ole brum kake

Ole brum kake

Veldig mange av de folk som jeg har servert denne kaka har spurt i mange år om jeg ikke kunne dele oppskrifta. Noen har fått oppskrifta allerede. Men først nå er oppskrifta lagt ut offentlig i sin fullhet:) Denne kaka er bare så veldig kjæmpegod.


Oppskrifter - Bremykt. Kakepynten fungerer som et kakebilde. Ha litt vann eller spiselig lim på kaken der hvor bilde skal festes. Legg så kakebildet oppå kaken og stryk over bildet så det fester seg til underlaget. Dette sukkerbildet er helt spiselig og du legger den enkelt på toppen av kaken din.


Kakebildet kommer best fram når det legges oppå en lys farge. Som om jeg skulle sagt det selv! Kaken er holdbar innpakket i plast og kan også fryses. Sprett, sa Brumm til seg selv.


Settet inneholder stk. Følg vedlagte kake dekorert med instruksjoner eller bare følge med inntrykkene i pannen. RD Professional Double-sided Food Pen - Dark Gold. TIPS: Hvis du vil ha det ekstra fancy, kan du sette fargerike gelétopper på hvert kakestykke når du serverer. Ole Brumm Cake Designs.


Vil du lage noe som er enda enklere? Dette er den første kaka jeg laga med marsipan-figur. Men kaken er veldig god som den er også! En mild smak av honning gjør at den smelter på tungen.


Ole brum kake

Milne Instruktør: Stein RosenlundFyllingsdalen Nye Teater. En ordentlig morsom detalj som blir en suksess på festen. Han fikk rosa genser - det var vanskelig å lage rød med konditorfarge.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Det er forfatteren A. Den første boka med den kloke, lille bjørnen kom ut den 14.


Ole brum kake

Potetstivelsepapiret må ha fukt under ifra for å smelte in i kaken. Underlaget lyser ikke gjenom. Bør ikke brukes til glasurer gjordt av smör Kakebilde av sukker papir kan brukes på de fleste underlag, så som pisket fløte, marsinpan, sukkerpasta, sjoklade mm.


Dette papiret krever ikke et så fuktigt underlag for å smelter in i kaken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg