onsdag 2. oktober 2019

Tvnorge webtv

Tvnorge webtv

Den tjenesten drives fra Kina, sier Eikenes, men legger til at han kjenner den godt. Selv står han bak TVlution. TVlution har til rettighetene for å tilby TVKoo i Europa. Eikenes forteller han er i kontakt med andre TV-selskaper for å tilby samme løsning som den TVNorge har tatt i bruk. Med din hjelp kan vi sende TV til hele Skandinavia døgnet rundt - året rundt.


Støtter du Visjon Norge er du med på å forandre liv! Kanalen skal gi deg de gode opplevelsene du gjerne deler med andre: noen ganger overraskende, ofte morsomme, tidvis hysteriske – og alltid underholdende. Følg med for siste nytt om det som skjer både på og utenfor skjermen i TVNorge. Vi svarer i arbeidstiden.


Se sport, filmer, serier og TV-arkiv rett i nettleseren! Din støtte er avgjørende for det arbeidet vi står i, og vil hjelpe oss til å nå ut til mennesker med evangeliet om Jesus Kristus timer i døgnet, dager i uken. Vi har oversikt over tv-serier, filmer, reality og alt annet som går på tv. Velg tv-guide etter din egen smak, og få påminnelser om tv-programmene du ikke vil gå glipp av. Lurer på å bruke TVNorge sin webtvtjeneste for å få med meg Ungkarsnissen.


Men jeg er litt usikker på hvor sikkert det er med å oppgi VISA-nr mitt der. Ser ikke noe hengelås nede i hjørnet, men en registrerer det i en flashfil. Noen som har brukt tjenesten? Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.


En ny premie ligger klar bak luke 3. Hvorfor står katastrofene i kø, når verden er på vei i stikk motsatt retning? Her finner du over 50. Norges beste TV-guide til sport på TV i dag! Hos TVkampen får du full oversikt over TV-tider og kanaler for alt av sport på TV og Live stream.


Tvnorge webtv

Dette er kanalen hvor kjente programledere som Bjørn Faarlun Marte Kaasa Arntsen og Michael Andreassen serverer en god blanding av nyheter, kjente gjester i studio og den alle beste musikken gjennom dagen. Pskal være en humørfylt venn som holder lytterne oppdatert og serverer dem musikken de liker. Storingvrij televisie van XS4ALL.


Kies uw favoriete zenderpakketten eventueel later. Internet, bellen en TV van XS4ALL. Bekijk hier alle pakketten! Televisiekijken op uw manier. Standaard met TV-ontvangers.


TV Vision Norway is the first Scandinavian Christian TV channel which broadcasts hours a day. It is preaching the Gospel of Jesus for in many different ways, Jesus Christ in word and deed. Månedsmagasinet er programmet som ser tilbake på det som har skjedd i Visjon Norge i måneden som har gått, men som også ser fremover på hva seerne har i vente på kanalen. TVNorge Enkelte programmer på TVNorge kan du se gratis,. TV Hos TV kan du få med deg Waschera, TV Junior og God Morgen, Norge gratis.


Flere norske TV-kanaler gratis p nett - 21. TVNorge - Da er vi glade for endelig kunne invitere dere. TVNorge Sender norske og utenlandske TV program, underholdning, faktaprogram og nyheter.


Tvnorge webtv

PC-en med ett klikk. Denne siden byr på forskjellige streaming-bilder, du kan se på programmet i direktesending. NRKs egne produksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg