tirsdag 29. oktober 2019

Easygrow lammeskinn

Easygrow lammeskinn

Oppdag vårt store utvalg av kuskinn. Vi har ulike varianter og størrelser. Se vårt utvalg av tepper i lammeskinn til konkurransedyktige priser her! Fantastisk deilige lammeskinn!


Easygrow lammeskinn

Easygrow lammeskinn til vogn, grey. La barnet sove på ull. EasyGrow Lamb Skin er et universalt lammeskinn til bruk i sengen, vognen, sofaen eller i bilsete. Du kan bruke det på begge sider, inni eller under en Grandma sovepose. Posen er helt genial på alle måter i tillegg til at den er flott å se på ️ dynen inni kan tas ut slik at posen kan brukes hele året - du trenger bare denne!


Produsert med tekstiler etter ÖkoTex 1og Bionic Finish ECO. Vi ønsker kun det beste for barnet ditt og har derfor kun naturliger stoffer inntil barnet. Dette lammeskinnet passer perfekt i Nordic Cab Explorer pulk. Det er også plass til skinn for begge barna i pulken.


Easygrow lammeskinn

Skinnet gjør det mer lunt og isolert inne i pulken. Lammeskinnet kan brukes på begge sider og er klargjort for 5-punktsele. Herlig lammeskinn for ekstra varme på kalde vinterdager og overganger sesong. Lammeskinn i myk kvalitet som er spesielt laget for babyer, varmer når det er kaldt og kjøler ned når det er varmt takket være at ullen tempereres etter kroppsvarmen.


Dette er en vognpose vi stoler på at vil passe på barnet. Posen ligger fint i bagdelene, men blir bitte litt stor i den aller minste. Nature er lik som fjorårets med unntak av to ting. Voksi Breeze Light. Et lunt og trygt sovemiljø for den lille nye Visste du at lammeskinn svaler om sommeren og luner om vinteren?


Easygrow lammeskinn

Et soveskinn kjennes alltid passe varmt, og kan derfor gjøre overgangen fra en lun favn til vuggen eller vognen lettere. Riktignok kan det fungere med bare et teppe i mildere vær. Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken. Vognposer for baby og små barn.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Universalt lammeskinn som passer de fleste vognseler.


Gir naturlig og optimal temperatur gjennom hele vinteren og overgangsårstidene. Velkommen til vårt utvalg av vognposer! Bruk det alene eller sammen med en vognpose. Korthåret lammeskinn i topp kvalitet. Klinisk testet og godkjent for barnets sarte hud.


Naturlig og uten skadelige stoffer. Kan maskinvaskes på graders ullprogram. Passer i sengen, vognen, bilstolen mm. Alle HOME lammeskinn er ECO-testet og godkjent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg