tirsdag 15. oktober 2019

Ultralyd oslo city

Bestill time til avansert ultralyd i alle trimestre av svangerskapet. Vi tilbyr tidlig ultralyd fra uke og 3D- ultralyd fra uke 24. Expert ved 3D-undersøkelser.


Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Enkel online bestilling. Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Under kan du lese om de ulike ultralydtilbudene våre, tidlig ultralyd og 3D- ultralyd. Hele undersøkelsen screenes til en skjerm på veggen. Du kan derfor også ta med partneren din, familie eller venner om du ønsker det. Her finner du priser og direkte timebestilling for ultralyd hos oss.


Du får med deg bilder fra undersøkelsen på både fotopapir, og sendt digitalt til din telefon. Fascinerende bilder ved 3D- ultralyd. De mest tydelige bildene kan normalt ses mellom uke og 32. Diagnostisk ultralyd på våre klinikker i Oslo utføres av erfaren røntgenlege med spesiell kompetanse innen ultralyd.


Vi kan tidlig i svangerskapet benytte ultralyd for å bekrefte graviditet. Majorstuaklinikken har gynekolog og ultralyd spesialister sentralt i Oslo. Vi utfører vanlige rutineundersøkelser og ultralyd svangerskap, men foretar også utredning og behandling av mer omfattende problemstillinger. Du trenger henvisning til alle typer røntgenundersøkelser. Erfarent og serviceinnstilt helsepersonell.


Våre erfarne radiologer og radiografer garanterer at både selve undersøkelsene og tolkningen av disse utføres på beste vis. Det benyttes ultralyd i både 2D og 3 alt ettersom hva som er formålet med undersøkelsen. Se egen side om ultralyd for å lese mer om de ulike undersøkelsene og for å finne ut hva du bør velge.


Hos oss kan du få time hos gynekolog i Oslo sentrum samme dag. Ved å benytte privat gynekolog trenger du ikke henvisning fra lege. Vi har både kvinnelige og mannlige spesialister innen flere områder, og tilbyr med dette et bredt spekter av helsetjenester som er tilgjengelige for alle.


Det at vi står utenom fastlegeordningen betyr at alle kan komme hit, og man behøver ikke henvisning for å få time. Se her for prisliste. Oslo City Legesenter er en privat klinikk i Oslo sentrum.


Vi har sentral beliggenhet midt i Oslo sentrum og holder åpent alle hverdager fra 8-21. Her møter du våre erfarne røntgenleger og jordmødre med god kompetanse innen ultralyd diagnostikk. Ultralyd i Oslo – Kort ventetid. Stenersgata Oslo.


Inkl USB og bilder. D ultralyd er en ultralydundersøkelse hvor man kan se barnet ikke bare i to dimensjoner som ved vanlig ultralyd , men i tre dimensjoner. Vi har utdanning innen ultralyd og fosterdiagnostikk, inklusive Doppler ultralyd av arteria umbilicalis og arteria uterina ved Nasjonalt Senter for Fostermedisin (NFSM).


Vi er sertifisert i teorikurset fra Fetal Medicin Foundation (FMF) for å utføre – ukers ultralyddiagnostikk. Alle undersøkelsene utføres av utdannede og sertifiserte ultralydjordmødre og gynekologer med lang erfaring innenfor svangerskap og fosterutvikling. Noen ganger foreligger det årsaker til at man trenger flere eller tidligere ultralyd enn rutineultralyden som tilbys ved sykehuset hvor du har fått fødeplass. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les anmeldelser. Vi har dessverre ikke parkeringsplasser i bakgården.


Tips til parkering er Bogstadveien parkeringshus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg