fredag 18. oktober 2019

Kongeparken overnatting

Egen hulls golfbane ved hotellet. Gåavstand til Bryne sentrum. Direkte forbindelse med flybuss. Bryllup, jubileum eller dåp. Minnestund eller konfirmasjon. Kjent for sitt gode kjøkken. Se anmeldelser og bilder. Sentrale beliggenheter.


Eksklusive tilbud på overnattingssteder i utsolgte perioder. Spesialpriser på din overnatting. Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill online og spar opptil ! Brumles Familiekort er den perfekte gaven til hele familien!


Overnatting ved besøk av Norwegian Outlet? Kortet er fylt med opplevelser, familieti og mange fordeler - til en fantastisk pris! Bredt utvalg og gode priser. Ingen bookinggebyrer.


Kongeparken overnatting

Fakturagebyr på 6- kroner kommer på faktura. Jeg er klar over informasjonen og har lest denne. Westernbyen har flotte unike lokaler som er ideelt egnet til firmafester, privatfester, julebor blåturer, teambuilding , jubileer, bryllup, konfirmasjoner m. Vi kan skreddersy det meste av arrangementer i våre lokaler som passer for små og store selskaper. Bli bedre kjent med området ved å oppsøke noen av de lokale severdighetene.


Hvis du er ute etter ting å se og gjøre i området, bør du sjekke ut Viking stadion og Sola strand. Alle kampene spilles i haller i Stavanger kommune. Påmeldingen er godkjent når du mottar en mail med bekreftelse. Hyggelig familiedrevet hotell på Jæren.


Kongeparken overnatting

Gratis Wifi og parkering. Book rom direkte og enkelt via vår hjemmeside eller send mail. Her kan hele familien kose seg med over aktiviteter og opplevelser.


Denne fornøyelsesparken basert på temaet bamser har mer enn attraksjoner og ligger en kort kjøretur unna Stavanger sentrum. Her bor du rett utenfor Sandnes, i landlige omgivelser, hvor du kan nyte ekte og ærlig mat fra områdets lokale matprodusenter. Kronen Gaard Hotell er en del av De Historiske Hotell og Spisesteder. Gjennom hele sesongen sparer du kroner per billett ved å bestille på nettsidene deres.


Kongeparken overnatting

Vi er lidenskapelig opptatt av reiser. Hver dag inspirerer og når vi ut til millioner av reisende på lokale nettsider på språk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg