tirsdag 22. oktober 2019

Sykepleier deltid

Sykepleier deltid

Presise og raske termometer for måling av feber. La barnet ha smokk-termometeren i munnen noen sekunder, og du får vite tempen. For noen kan 3regnes som feber. Kommer jo litt an på hva normaltemperaturen hennes er.


Normal kroppstemperatur er 36- 3om morgenen og det kan stige grad i løpet av dagen. Jeg har ikke feber når jeg har 35. All informasjon på NHI.


Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege. NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til. Jeg er sånn og jeg merker det når den bekker 35. Normal temperatur hos små barn varierer vanligvis mellom 3og 3grader, og stiger den til over 3grader, regnes det som feber. Vær imidlertid klar over at noen barn har større temperatursvingninger enn dette uten å være syke.


Sykepleier deltid

Da jeg gikk på skolen lærte vi at 36. Har sett flere eksempler på dette. Det hele kommer an på pasientens normaltemperatur. Det behøver ikke være noe alvorlig som ligger bak, og feber er i seg selv vanligvis helt ufarlig. Når vi snakker om høy feber , vil det si kroppstemperatur på 40°C eller mer.


Som regel kommer feber sammen med andre sykdomstegn. For hva er høy feber , og hva er forskjellen på når små barn har feber og når større barn har feber ? En vanlig regel for foreldre er at man oppsøker lege dersom barnet har hatt feber over tre dager, men det vesentlige er alltid barnets allmenntilstand. Hos barn regnes temperatur over 3°C om morgenen som forhøyet. Vanlig kroppstemperatur er 3grader. Den den kan svinge ca.


Sykepleier deltid

Det kan være andre ting enn feber som da spiller inn at du føler seg syk. En morgen temperatur på trolden siger 3er det så feber ? Er temperaturen højere, har man feber. Temperaturen vil normalt være under 30° om morgenen og under 3° om aftenen.


Hva er ditt barns normal temp? Når barnet har grader eller mer, har det feber. Temperaturer mellom 3og ville jeg være mer forsiktig med å vektlegge, forteller barnelege Håvard Skjærvik ved Arendal Spesialistsenter. Slik måler du feber – Endetarmsmåling gir det mest nøyaktige målingen av feber. Det avhjelper med andre ord symptomet feber og er ikke behandling for det som eventuelt har gitt deg feber , sier Mæhlum.


Han legger til at det likevel kan være ganger man bør være forsiktig med bruk av slike medisiner. Ved akutte magesmerter kan paracetamol skjule problemet slik at rett diagnose stilles sent, sier han. I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 3til 38°C i endetarmen, det vil si en økning på °C fra normalen. Dette er kroppens mekanisme for å bekjempe organismer som virus og bakterier. Feber - er det alvorlig?


Det er kroppen selv som forårsaker feberen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg