tirsdag 1. oktober 2019

Norges mest vanlige navn

Voor 23:bestel is morgen thuis! Betaal zoals je wilt. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Ontdek het bij Wehkamp! Metz uit ons aanbod! Groot assortiment Mest. Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser! Dette er en liste over populære navn.


Norges mest vanlige navn

Alle navn med mer enn tre navnebærere gir treff i navnesøket. Det er bibelsk, og bibelske guttenavn er veldig i. Norges vanligste navn. Selv om foreldre nå finner navn som skiller seg ut, er det gjerne de mer tradisjonelle norske navnene som troner øverst på listen over de mest brukte gjennom tidene.


Deres topp tre er Ida, Sofia og Emma på jentesiden, mens William, Victor og Oscar topper på guttesiden. Berg ligger på en 14. Mohammed i ulike skrivemåter topper i Oslo.


Norges mest vanlige navn

William, som har gått sterkt tilbake på landsbasis, er fortsatt topp i Akershus og Sogn og Fjordane. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Helt heldig med navnet var nok heller ikke de syv mennene som het Offer, særlig med tanke på at det var hele menn som bar navnet Fordel og seks herrer som het Sejer.


Blant kvinnene var det også originale navn. Seks stykker het Øyan, to bar navnet Mjella, tre stykker het Ebrikka. Det fantes elleve Billa, èn Blondine og èn Brunetta.


Norges mest vanlige navn

Da Sideskulle finne de mest uvanlige og spesielle navnene , lette vi selvfølgelig etter statistikk. Men dette viste seg å være lettere sagt enn gjort. Det vil si – navnene brukt av tre eller færre offentliggjøres ikke.


Så dette er navn som bare fire til ti barn fikk i fjor. Sjansene for at samtlige på listen havner i barselgruppe, barnehage eller klasse med andre med samme navn er altså liten. Hvilket guttenavn er det vanligste og mest populære? Guttenavn og mye mer for du hjelp til hos oss. Men når han skal gjette på navn og steder, er også forsvareren litt på villspor.


Det husker jeg fra min bakgrunn i politiet. Det var noen navn som gikk igjen uten at jeg husker de nå, sier Jahren skråsikkert. På steder lander den rutinere advokaten på Ytre Enebakk etter å ha kretset innom Ski, Nesodden og Oppegård. Alle katter fortjener å ha et navn. Katteportal Kattenavn.


Foto: Freedigitalphotos. På Sør-Østlandet, i Agder og på gode lokaliteter et stykke nordover på Vestlandet finner vi den varmekjære lauvskogen, som er den nordligste utløperen av de europeiske tempererte lauvskogene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg