tirsdag 22. oktober 2019

Stena line aldersgrense

Bestill de billigste og beste fergetilbudene med AFerry. Rated Great by Customers. Nearly 0Routes Worldwide. Download Line for Free. Latest version available.


Aldersgrense for transportreise (én vei, eller med overnatting i Danmark): år. Foresatt er enten forelder eller person med daglig ansvar for person som er under gjeldende aldersgrense (verge, fosterforeldre, besteforeldre e.l.). Foresatt må være oppført på samme bestilling, og påta seg ansvaret for person(er) under gjeldende aldersgrense. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne levere våre elektroniske tjenester.


Hva er aldersgrensen for å reise med Stena Saga til Frederikshavn? Stena Line er ansvarlig for all data og opplysninger som samles inn. Vi selger ikke personopplysninger til andre selskaper, men vi kan, i visse tilfeller, dele informasjon med leverandører og partnere i forbindelse med at de utfører tjenester for oss.


Sikkerhet og personvern Vern av personopplysninger har høy prioritet i Stena Line. Noen som vet aldersgrensa på og drikke alkohol på stena line ? Vet det er for og være med på mini cruise men dette er ikke noe problem siden jeg har med svigermor. Stena line aldersgrense Kameraten Ole Kristian Farmen er selvsikker som få. Her er vinnerne i Farmen -Halvors Jul. Kenya med hilsner fra nogle af.


Hvor gammel skal man være? Til Sverige: - På færgetransport er aldersgrænsen normalt år. Undtaget er børn og unge under år, der følges med forældre.


Unge på eller år kan rejse til Sverige uden forældre, hvis de medbringer en fuldmagt med ansvarsfraskrivelse. Vi gjør oppmerksom på at Color Line ikke har anledning til å ledsage barn som reiser alene under om bord- og ilandstigning eller ha tilsyn med barnet under overfarten. Søk om dispensasjon fra aldersgrense på år på transportreise. Søknadsskjema må sendes Color Line senest virkedager før avreise.


Vi har én fergerute mellom Norge og Danmark, Oslo-Frederikshavn, og to ruter mellom Sverige og Danmark, Gøteborg-Frederikshavn og Varberg Grenå. Finn fergeruten som passer best for deg. I Norge seiler vi fra Oslo til Frederikshavn i Danmark. Ruten Oslo-Frederikshavn betjenes daglig av fergeselskapet Stena Line. Les mer om ruten til danskebåten Oslo-Frederikshavn.


Båten har cruise-fokus. Larvik-Hirtshals og Kristiansand-Hirtshals. Danskebåtene mellom Larvik og Kristiansand til Hirtshals er bygget for en komfortabel reise med høy fart. No special control added.


En lugar er til to personer - men du kan reise alene om du ønsker. Gjelder for 24-timers cruise søndag til torsdag. Vill du resa bekvämt och samtidigt ha det gott. Linjen trafikeras av Stena Danica och Stena Jutlandica. Fartygen är utrustade med alla faciliteter du behöver för att få en riktigt bekväm resa.


Parkera bilen på däck och njut av en skön resa till havs. Et fullverdig casino om bord på Color Magic og Color Fantasy, med spilleautomater, rullett og Black Jack. Alle reiser med Color Line byr på opplevelser du sent vil glemme.


Vi tar deg med på cruise til Kiel, dagsturer til deilige Danmark eller søte Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg