mandag 14. oktober 2019

Styrketrening for gravide

Styrketrening er intet unntak, og det kan du gå rett på uten oppvarming. Ikke la deg stoppe om du ikke har tid til oppvarming, sier Jill Jahrmann, fysioterapeut og treningsinstruktør til. Det er mange fordeler ved å trene under svangerskapet. Likevel viser det seg at mange kvinner legger treningen på hylla når de blir gravide , fordi de tror det medfører komplikasjoner. Dette stemmer i de fleste tilfeller ikke!


Guide: trening for gravide Kroppen har godt av trening under svangerskapet, men i takt med at den vokser og endres er det lett å bli usikker på hva som er trygg trening for deg og babyen din. Her får du noen generelle anbefalinger for trening i de ulike trimestrene, men husk å lytte til din egen kropp. Moderat styrketrening , særlig for muskler i rygg og mage, er bra. Du kan trene med lette vekter, men unngå øvelser som medfører kraftig økning av buktrykket, for eksempel tung benkpress.


Når du løfter, bøy i knær og hofter og hold det du løfter rett foran deg og tett inntil kroppen. Trening er sunt, både for mor og barn. Men unngå blant annet kontaktsport, ekstremsport og øvelser som øker buktrykket markant.


Styrketrening for gravide

Det er begrenset med kunnskap om styrketrening i svangerskapet, men generelt anbefales det å trene med litt lavere vekter med mange repetisjoner. Fordi leddbånd blir slappere i svangerskapet, bør den enkelte gravide tilpasse bøyeøvelser i forhold til sin situasjon. Klikk på linkene nede i saken for å se alle øvelsene.


Vi opplever at folk melder seg ut av senteret når de er gravide. Etter at et bilde av en styrketrenende mor som er høygravid går verden rundt og skaper sterke reaksjoner kan det være på sin plass å ta en liten diskusjon rundt styrketrening for gravide. Det er ingen grunn til å på generelt grunnlag anbefale at gravide skal slutte med styrketrening iløpet av svangerskapet. Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til styrketrening.


Levering over hele landet. Vi har gratis frakt over kr. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå. Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær.


Hundrevis av varer med gode tilbud. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt.


Styrketrening for gravide

Finn laveste nettpris her. I denne perioden er det lurt om du som tidligere (og frem til nå) har vært aktiv, å ta en evaluering av treningen din. SprekeMager er en fantastisk styrketime for deg med en liten spire i magen! På denne timen fokuserer vi på å trene hele kroppen, forberede kroppen til svangerskapet og ikke minst, til selve fødselen.


Hos oss møter du faglige dyktige trenere med spesialutdanning innen kvinnehelse og graviditet, så du kan være trygg på at du blir godt tatt vare på. Vi tilbyr også gruppetrening med individuell tilpasning. Derav, mine favorittøvelser for styrke som gravid ! Dette er syv øvelser jeg virkelig har satt pris på helt siden jeg fikk vite at jeg var gravid , og selv om jeg har testet mye annet også, så er det på mange måter disse som har dannet grunnlaget i treningen min, spesielt nå på slutten. Samtidig tror mange at de må ta skikkelig i, hvis de skal trene.


Styrketrening for gravide

Du trenger ikke løpe for å holde deg i form. Lett styrketrening , gange, svømming og sykling er bra, sier Owe. Myndighetene anbefaler alle gravide med et ukomplisert svangerskap til å trene minimum minutter med kondisjon om dagen dager i uken.


Gravide blir usikre og utrygge. I tillegg anbefales alle med normale svangerskap til å bedrive styrketrening. Også de som ikke har trent dette tidligere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg