tirsdag 29. oktober 2019

Matvarer på døren

Norges største utvalg. Alltid punktlig, og en mengde gode tilbud. Få alle matvarene ferdig pakket på et sted i nærheten eller levert til døren. Spar tid og penger!


Leverer ferske matvarer til bedrifter, institusjoner og private i Oslo og Akershus.

Ingen bindingstid på tjenesten. Vi leverer matvarer til skoler, barnehager og bedrifter i Bergen og omegn. Du bestiller enkelt de matvarene du ønsker og de blir levert på døren.


Vi benytter egne kjølebiler som er beregnet til mattransport og dette sikrer riktig temperatur under hele turen. Sammen med Arne Aarnes har han startet Dagligvareekspressen som et alternativ til de som synes det er mer praktisk å handle matvarene på døren. Vanlige priser - Vi fungerer egentlig som en vanlig butikk. Vi har de samme matvarene som man kjenner fra kolonialen, og vi har det samme prisnivået.


Vi tar ikke kroner for en agurk, sier Hammer.

Fersk fisk, friske grønnsaker og de beste råvarene! Din nye dagligvarehandel på nett. Du får levert matvarene på døren , og du kan velge å få dem levert samme dag som du bestiller men dette koster litt ekstra. Oslo, Akershus, Buskeru Vestfold og Østfol men de jobber med å utvide leveransetilbudet. Engrosnett er kjøpmannen på nett.


I vår nettbutikk, får du kjøpt alt innen dagligvarer med mer. Bestill matvarer på nett og få levert hjem fra kun kr. Vi garanterer at varene står klare til henting eller blir levert på døra til avtalt tid.


Kjøpmannen på nett er en matbutikk på nett, som har spesialisert seg på levering til både private kunder, barnehager og firmakunder. Fra vår dagligvare-nettbutikk, får du levert frukt og grønt, dagligvarer, melkeprodukter og rekvisita - samt engros produkter. Vi komponerer menyer og inspirerende matkasser som gjør at du slipper å planlegge – alt for å gi deg og din familie en velsmakende, variert og god middagsopplevelse.


Matkasser og mat hjem på døren. Det er i det siste dukket opp flere leverandører av matkasser eller menyer med matlevering på døren. For oss som har barn og familie er hverdagene mer og mer krevende, og dette er dermed et etterlengtet tilbud for mange. Vi tør å tilby spennende smaker og satser på norske småskalaprodusenter, utrolig gøy når dette verdsettes og krones med toppscore!


Det å få levert maten hjem på døra etter bestilling gjennom mobil eller datamaskin over nettet blir stadig mer populært. Nettavisen har testet tre av leverandørene på levering, pris, utvalg.

Noen tastetrykk på mobilen eller datamaskinen og vips, noen timer senere er esken med dagligvarer klar for henting, eller levert på døren. Den vanlige turen i butikken kan være i ferd med å dø ut. Dagens kunder er blitt krevende. Kundens krav og forventninger har økt i takt med den teknologiske utviklingen. Vi forsøker hele tiden å yte best mulig service, levere den beste kvaliteten, skaffer det du trenger, a lt du trenger til best mulig service.


Matkrigen på nett tar av og gir lavere priser. Mathandelen på nett går rett til værs, og nå kan du i Oslo få varene hjem på døren innen halvannen time. Få utlevert matvarene du har bestilt, ferdig pakket, på et sted i nærheten eller på vei hjem fra jobb.


Se hvor og når du kan hente. Få ferske råvarer og tilhørende menyer levert på døren. Adams gjør det enkelt å spise god middag. Finn den matkassen som passer for deg.


Bytt så ofte du vil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg