onsdag 23. oktober 2019

Melisglasur muffins

Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. Hvordan lage perfekt melisglasur ? Det er flere metoder for å få perfekt glasur til for eksempel pynt av pepperkaker.


Sjekk hvilken som er best! Uansett om du skal bake til barnas bursdag eller til andre festlige anledninger, er muffins alltid populært.

Variasjonsmulighetene er dessuten uendelige, og du kan fylle og toppe dem med dine favorittsmaker. Muffins hører med når det er barnebursdag! Jeg er verken baker eller konditor, og det er også litt av poenget her. Jeg er tobarnsmor, og har måttet lære litt av hvert. Som å lage Hello Kitty- muffins UTEN å kunne tegne med glasur.


Jeg tar heller en tur i smågodthylla, og resultatet blir, om ikke kunstnerisk perfekt, så spennende nok. Melisglasur med eggehvite gir en holdbar og glansfull dekor når du skal pynte pepperkaker eller bygge pepperkakehus til jul. Sitrondråper hever smaken.

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn. Lettvinte muffins er små, SUPERGODE muffins , som er SUPERRASKE å lage. Deigen skal bare røres sammen med en sleiv, og etter minutters steking er muffinsene klare!


Du kan tilsette smak etter ønske. Stek små muffins midt i ovnen til de er gylne, ca. Avkjøl før du har på toppingen. Lag store pikekyss som ingen har sett maken til!


Alle kan lage det, det går fort, er renslig og enkelt, og sist men ikke minst, det smaker godt. Fru Timian En matblogg med deilig mat for hele familien. Jeg skal lage mange muffins til en fest i morgen, og har lyst på en god topping, som ikke er alt for søt, og som er litt luftigere enn den vanlige melisglasuren. Lagde smørkrem til forrige fest, den ble alt for mektig, nå har jeg lyst til å bruke fantasien og finne på noe annet.


Velg og vrak blant mengder av oppskrifter, tips og inspirasjon. Stekes på rist (stekeplate dersom du ikke har muffinsbrett) midt i ovnen på 1grader i ca. Steketiden vil variere etter hvor store muffins du lager og stekeegenskapene til stekeovnen din, så det kan lønne seg å følge med mot slutten. Du sjekker om muffinsen er ferdigstekt ved å stikke en fyrstikk midt i baksten. Oppskriften gir stk.


Here are three of the more basic kinds of cupcake frosting recipes. Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis.

Sett ovnen på 175° C. Bland de tørre ingrediensene og sikt det inn i røren under forsiktig omrøring med en slikepott. Fordel litt svart melisglasur på hver muffins og stryk den godt utover. La den stivne i et lite minutt før du sprøyter ut en spiral med den hvite melisglasuren. Lag lyse muffins som er perfekt for bursdagsselskap eller som 17.


Disse store muffinsene er både saftige og gode. Pynt med melisglasur. Her er oppskrifter på noen ulike glasurer vi anbefaler. Glasur kan være vanskelig å få til helt uten melis. Der vi skriver vanlig melis, kan du gjerne bruke Tagatesse, steviadråper eller annen søtning.


Icing eller kristyr er en smidig sukkermasse basert på eggehvite. Eggehviten gir blank og skinnende overflate. Om man skal ha på dekorasjonsstrøssel eller figurer på en cupcake med icing, bør man dekorere den så snart man har hatt på icing ettersom den stivner raskt.


Hvis du skal bruke melisglasur som pynt og festemiddel for snop på pepperkakehuset er det viktig at den er tykk og klebrig nok. Slik går du frem for for å lage glasuren så tykk du bare ønsker. Velkommen til mitt søte kakeparadis!


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg