torsdag 17. oktober 2019

Stjernetegn løve

Er du født i Løvens tegn? Så er du sandsynligvis en entusiastisk, kreativ og generøs person med nogen tendens til at være dogmatisk. Kvinnelig løve : Den kvinnelige løven er sentimental og feminin.


Stjernetegn løve

Hun vil gjerne bestemme over andre og kan i likhet med den mannlige løve være både arrogant og forfengelig. Hun har god smak og er ofte utadvendt. I kjærlighetslivet liker hun at sin partner er kreativ og gir henne dyre gaver. Men har Løven fundet en kæreste, der lader ham lede og opsøger ham for at få råd og vejledning, så er lykken gjort. Den omsorgsfulde Løve vil gøre alt for sin partner.


Skønne aftener og langsomme, smukke weekender vil der være masser af sammen med Løven , der lægger vægt på romantik og sensualitet i sit forhold. Løven og Tyren - stjernetegn som ikke passer sammen. Både Løver og Tyrer har sterke personligheter og er kjent for sin sta og ambisiøse natur.


Stjernetegn løve

Løven ønsker å føle seg attraktiv, så derfor burde du gi ham mange komplimenter som går på utseendet hans. Hun vil gerne anerkendes og kan godt lide at få ros – og får hun det, kan man få hende til nærmest hvad-som-helst. Det kan godt virke overvældende, at hun er så selvcentreret, men løver er typisk også meget varme og åbne mennesker. Løver er til fest og farver, og er sjældent den der går først hjem. Stjernetegn , Personlig horoskop, Års horoskop, Partner horoskop.


Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene. Det viser jo tydeligt hvor løven har sin svaghe faktisk lidt frastødende – der er ikke noget stjernetegn der er hævet over et andet, der er noget der hedder at klarer hverdagen med de talenter og udfordringer man har til rådigheden, ikke at sætte sig tilbage og sige, jeg er frataget alt fordi jeg er løve. Løven er en født leder og klarer sig sjældent godt i situationer, hvor den finder sig selv tildelt en anden rolle.


Stjernetegn løve

Kærlighed betyder alt for Løven. Dette stjernetegn lever for at elske og blive elsket. Den ønsker at blive bedåret og endda tilbedt – så hvis dette er fortjent, men ikke finder ste bliver Løven såret.


Da er du ambisiøs, formende, hengivende, arbeidsom og målorientert. Men du kan også ha litt mangel på spontanitet og sensitivitet, og være sta, fordømmende og kontrollerende. Løve Ugens horoskop Om Løven Løven er et kreativt, dramatisk og viljestærkt tegn.


Løven er, mandlig eller kvindelig, en jaloux kat og vil ikke tillade mindre småkravl at efterstræbe hans udkårne mage. Hvilket stjernetegn dere er født inn i, trenger ikke nødvendigvis å ha en stor innvirkning på forholdet. Men det kan være lurt å undersøke om egenskapene deres passer godt sammen eller ikke. Personlighet: En løve har stort ego, og hater å kjede seg – de liker å bli sett og få oppmerksomhet. Ofte er de meget stolte personer, og de elsker å få ros.


Løven er impulsiv, og flink til å fremstå som høflig og tålmodig uta selv om de kanskje kjenner på utålmodighet inni seg. Løven har vanligvis en svært eksklusiv smak og foretrekker klart kvalitet foran kvantitet. Hvis du skal gi en gave til en Løve så velg en liten men dyr eske med sjokolade i stedet for en stor av dårligere kvalitet. Les flere saker om stjernetegn hos MSN Livsstil! Hvordan passer tyren og løven sammen.


Stjernetegn løve

Hvad siger stjernerne om et kærlighedsforhold mellem de to stjernetegn. Har en løve det en tyr behøver. Løven vil være i konstant konkurrence med tyren, da de to stjernetegn er meget ens og begge efterspørger megen ros og beundring. Den mandlige Løve bliver nemt forelsket, og han ser ethvert kærlighedsforhold som stor passion, indbegrebet af, hvad livet handler om.


Det han har svært ve er at bibeholde de intense følelser ret længe ad gangen. Dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg