mandag 28. oktober 2019

Takkekort dåp tekst

Se alle mulighetene her. Kun 68kr pr kort,minimum stk. Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort. Det er vi stolte av og veldig glade for. Takkekort dåp – Eksempel 5.

Tusen takk for de fine smykket (spesifiser gave) jeg fikk til min dåp. Du kan tro jeg satte pris på det. Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med dåp. Malene har vi satt opp med relevante eksempel tekster for å legge alt til rette for at du skal kunne skape et nydelig takkekort etter barnedåpen.


Stor klem fra Pernille Mamma, pappa og Mikkel hilser også Hadde planer om og skrive egen tekst til alle hvor jeg skrev f. Takk for at du har valgt ditt første favorittprodukt! Dine favoritter vil bli lagret her mens du kikker videre på nettsiden. Har du nylig arrangert dåp , bryllup, konfirmasjon eller begravelse, og ønsker å sende ut takkekort til gjestene?

Er det vanskelig å vite hvordan du best kan takke for gavene og oppmerksomheten du har fått? Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å gjenkjenne dine gjentatte besøk og preferanser, samt til å måle effektiviteten av kampanjer, analysere trafikk og for markedsføringsformål. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk.


Bruk gjerne litt originale bilder sammen med et mer tradisjonelt hovedbilde, og lag konfirmasjon takkekort som gjenspeiler personligheten og interessen til konfirmanten. Det var jo ikke helt til hjelp. Der sto det tekst til dåpskort ikke takkekort. Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti.


Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv. Lag dine egne takkekort ! Velg først format og sideantall i menyen. Enkelt å lage med ubegrensede designvalg. Kortshop har mange flotte takkekort til fødsel, dåp og navnefest.


Babyshower: Dette blir mer og mer vanlig også i Norge. Julekort med egne bilder er alltid populært. Du finner mange ulike typer av kort og designs for å lage perfekte takkekort til bryllup, dåp og konfirmasjon.


Enten du ønsker egendesignede takkekort til bedriften, baby shower eller bryllup, har Vistaprint et perfekt utvalg til alle anledninger.

Vi designet også kortet selv på japan photo. Billig, raskt og enkelt. Du finner den komplette serien med alt fra invitasjonskort, bordkort, menyer og festprogram til bordkort og takkekort. Alle dine personlige tekst. I vår butikk finner du også festtilbehør som ballonger, banner, servietter, gaveesker og mye mye mer å feire dåp , bryllup, bursdag eller konfirmasjon.


På denne siden kan du finne mange forslag til tekst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg