mandag 8. juli 2019

Oslo kino babykino

Enkel online bestilling. Opplev konsertbyen Oslo. Kjøp komplett pakke med hotell. Se det beste av teater i Oslo. Bestill teaterpakke med hotell her.

Det er vel ikke akkurat logisk at Oslo kalles Tigerstaden. Under babykinovisningene er det dempet belysning og ly det er anledning til å amme og for å gå til og fra salen. Dette gjøres ved fysisk oppmøte på den kinoen billettene er kjøpt til, i kinoens åpningstid. Har du kjøpt billetter til en av våre kinoer utenfor Oslo , byttes billettene på den kinoen du har kjøpt til.


Her blir det sendt kino på dagti men mer lys i salen, og med dempet lyd slik at man fortsatt kan få gå på kino. Her finner du en oversikt over de som tilbyr babykino i Oslo. Hver uke tilbyr forsjellige kinoer i Oslo de nyeste filmene på dagtid med høy toleranse for barneskrik.

Bli medlem eller logg inn på Min side. Kinoprogram - ODEON Kino. Skip to main content Velg by. Reserver ditt Hotell i Oslo online. Her er det tillatt å ta med drikke, mat, skifte bleier, gråte, le, skrike og hyle.


Du kan amme, gå litt til og fra, og barnevognene finner vi plass til i foajeen. Det er babykino hver torsdag klokken 12:0 dersom ikke annet opplyses på våre nettsider. Beklager at det har vært litt stille på babykino sin facebookside i sommer.


Nå er vi tilbake for full med ukentlig oppdatering! Ta med deg de aller minste på babykino hver mandag og onsdag klokken 1 uten å tenke på barnevakt, plass eller støy. Saga kino – familiens hus. Når kommer programmet?


Vi legger ut program for en uke av gangen, men i blant har vi tidligere forhåndssalg på storfilmer. Salene holder meget høy standar og man sitter behagelig med topp utsikt. På babykino er det lov å snakke, hyle, skrike, le og gråte, slik barn ofte gjør.

Ta med barna og opplev en gøyal bursdagsfeiring på kino ! Filmen vises med behagelig lydstyrke, og vi beholder et svakt lys i salen under visningen. Fast tidspunkt er siste onsdag i måneden kl. Amming, bleieskift og babylyder er tillatt!


Kiosken åpner en halv time før første forestilling. En onsdag i måneden er det babykino på dagtid. Ringen kino har forestillinger i skoletiden hver dag med aktuelle filmer.


Tilbudet gjelder alle filmer og gjelder dersom det deltar min. Babykino Kontakt oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg