tirsdag 9. juli 2019

Sang til konfirmanten gratis

De ser svært opp til deg, og du tar deg godt av dem, og du blir veldig glad hver gang du får en klem. Heisann og hoppsann – dressering er helt topp. Vi har to hunder, og du lærer begge to godt opp.


Jeg minner ifra barndommens ord har fått. Nå er konfirmanten gjerne opptatt av Instagram, Snapchat, blogger og slikt som ikke var aktuelle for bare noen få år siden. I de fleste sangene får du med ekstra vers, slik at du lettere kan tilpasse sangen til din konfirmant.

Vi skriver også sanger på bestilling! Sang direkte til din e-post eller last ned til din pc: Alle konfirmasjonssanger blir sendt ut automatisk etter bestilling, men du får også tilgang til sangene gjennom ditt medlemsområde som opprettes ved bestilling. Så sitter du på en pc uten e-post får du tilgang allikevel.


Konfirmasjonssanger med aktuelle temaer, slik som blogger, Instagram, dataspill, snapchat etc. Tips og råd til deg som ønsker å skrive din egen sang. SANG TIL konfirmanten fra foreldre, fra sster, fra bror, fra bestemor og bestefar, fra vrige familie og fra gjester, gudmor, faddere. Det er ogs en stor dag for de.


Eksempler sanger Sang til konfirmasjon - fra pappa.

Dpssanger, sanger til konfirmanten , til bryllup sang , til bursdag sang , bryllups sanger , selskapssanger, bryllupssanger. Det vil gjøre jobben mye lettere. Klarer du ikke å skrive selv, kan du kjøpe en konfirmasjonssang med ekstra mange vers, og da kan du garantert finne nok nok vers til at sangen virker skreddersydd til nettopp din konfirmant. En konfirmasjon har mange sanger. Det kan være velkomstsanger, sang fra far eller sang fra mor.


Onkel, tante, gudfar, gudmor eller fra konfirmanten selv. Man kan også ha aktivitetssanger som konfirmasjonssanger. Jeg har en egen kategori for aktivitetssanger også. Utover sanger er det også taler til konfirmasjonen.


Etter velkomstsangen så passer det veldig godt med en konfirmasjonssanger til konfirmanten. Enten det er gutt eller jente som er konfirmant vil du finne passende sang til konfirmasjonen her hos oss. Her finder du gratis konfirmationssange til festen. Glæd konfirmanden med en sang , uden at det har kostet mange penge og tid at lave. På denne side kan du gratis kopiere sangene, du skal blot ændre navne, datoer og steder i sangen så den passer til konfirmationens hovedperson.


Klikk på lenkene for å komme til sangene. De fleste sangene leveres i to eksemplarer. Forslag til sang til konfirmasjon 2. HØR SANGEN : Jon Niklas Rønnings allergivise og nyversjon av Det bor en baker i østre Aker Allsang på festen Oppfordringen til Jon Niklas Rønning er klar: - Dersom du ikke har rukket å skrive sang til konfirmanten , skriv ut denne og ta den med på festen, sier han.

Til gjestene fra KONFIRMANTEN Å holde tale, jeg ikke greier for husk jeg er bare fjorten år. Med det å takke, jo barna pleier så derfor modig i vei jeg går. Hva jeg vil si, vil jeg gjerne synge , og prøve å hjelpe meg nå litt på gli. For da vil ingenting mer meg tynge, nå jeg har sagt det i poesi.


Sitter her og prøver å snekre sammen en sang , men kommer ikke på noe annet enn bamsefar i lia , musevisa osv. Noen som har noen spreke tips til melodi? Nå er våre kategori sang til konfirmasjon tilgjengelig bare noen tastetrykk unna. Og det fine er at alle er skrevet inn i Word så du kan laste de ned og skrive de ut på din skriver. Kvaliteten på sangen til konfirmasjon blir derfor optimal.


Der kan du selv sammensætte en konfirmationssang som er mere personlig til din konfirmand. Gå til konfirmationssang. Invitationer Elegante deluxe Invitationer til konfirmationer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg