onsdag 3. juli 2019

Gratis barnepakke

Alle babypakker på én plass. Du finner også vareprøver og gode kampanjetilbud til din baby. Få gratis barnemat, bleier og andre baby produkter! Registrer deg her og få gratis babypakke. Foreldreskapsbøker, gravidveske, magasiner, hobbyprodukter, vareprøver, babymatguide og mye mer.


Gratis barnepakke

Her finner du de beste tilbud og kampanjer til gravide og nybakte foreldre. Barnepakke Om uhellet først er ute og brillen går i stykker, er det alltid godt å ha en reservebrille som kan brukes mens vi i Brilleland reparerer den ødelagte brillen. Hos oss får du derfor alltid ½ pris på brille nummer to ved kjøp av barnebriller. Babypakken er et gratis tilbud til gravide og nybakte foreldre.


Når du har bestilt din babypakke, kan du hente den f. Hos Apotek får du en babypakke med flotte produkter som vi kaller Baby Box. Den kan du hente på ditt nærmeste Apotek fra og med måneder før termin til måneder etter at barnet er født. Se hva pakken inneholder og bestill den fine startpakken her. Som nybakte foreldre finner man fort ut hvor mange ting man egentlig trenger til den nyfødte.


Det kan fort bli en stor utgift og skulle prøve og feile forskjellige ting i et hav av babyprodukter. Hvor skal man egentlig begynne? Nei fra spøk til alvor.


Disse gratis pakkene kan være veldig veldig praktiske. Jeg kan forsikre at dette bare var en dårlig aprilspøk. Men jeg har et par venninner som er gravide.


En av dem ba meg lage en oversikt over gratis babypakker som du kan få når du venter barn. Her kommer oversikten over de jeg fant. Det er jo sånn det skal være.


Du kommer til å være klein og pinlig i mange år framover. Gratis babystartpakke til kommende og nybagte forældre. Rimis Barnepakker har som mål å introdusere barneforeldre for de viktigste. At blive forældre er en lykkelig begivenhed.


Nye vaner skal dannes, og der vil blive introduceret mange nye spændende indkøb. Alt lige fra bleer, vådservietter, vaskeklude, sutter osv. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud.


Sjekk ut Gratis Barne Pakke. BAMs gavesending gir deg boken Bare spør, der jordmor Ågot Takle og helsesøster Veslemøy Ruud svarer på spørsmål fra gravide og nybakte foreldre. I tillegg mottar du ulike vareprøver, gavekort og mange gode tilbud fra BAMs samarbeidspartnere.


Ingen fraktkostnader tilkommer - alt er helt gratis ! For deg som har ftt et verdikort i posten, kan dette innlses i nrmeste Rimi. Denne nettsiden gir kun informasjon om gratis ting, vareprøver og prøvepakker du kan finne på internett og bestille hjem i din postkasse. Spørsmål om produkter må sendes til det firma som selger produktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg