torsdag 25. juli 2019

Prikker i ansiktet

Prikker i ansiktet

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog!


Prikker i ansiktet

Røde prikker på barn kan oppstå hvor som helst på kroppen og i ansiktet. Les om de vanligste årsakene til røde prikker og utslett, og hva du kan gjøre med dem. Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi gode råd om behandling.


ATLANTERHAVSVEIEN (Dagbladet): Dagbladets bilder viser at skuespillerne i bilene som det er gjort opptak av under James Bond-innspillingen denne uka, er påtegnet prikker i ansiktet. Mollusker er forårsaket av et virus, og forekommer oftest hos barn mellom to og fem år. Den fjerde barnesykdom (exanthem subitum) Den fjerde barnesykdom, også kalt roseola, eller tredagersfeber, begynner med høy feber i tre til fem dager. Hvis du har fått mange røde prikker på huden i det siste, er det trolig Cherry Angiomer.


Hupleier kunne ikke gjøre noe. Har prøvd Basiron, et par stk. Ble spesielt ille etter å ha prøvd hudkremen Kilda. Kan jeg få noe på resept av allmennlege, eller f. Har lidd av depresjon siden årene, fikk diagnosen bipolar for år siden.


Jeg er en kvinne på år. Går på Lamictal, blitt mer stabil men lider av angst. Hos barn er blant annet femte barnesykdom og brennkopper vanlige årsaker.


Her kan du se bilder av og lese mer om vanlige årsaker. Etter ytterligere et par dager utvikler det seg et utslett på armene, beina og overkroppen. Man må nesten se huden din for å fortelle deg hva slags pigmentforandring dette er. Brune flekker i ansiktet skyldes ofte solskade i huden.


Svært vanlig er Lentigo Solaris (leverflekker) som er pigmentforandringer man får i de områdene av huden som er utsatt for sollys. Har fått små røde prikker i ansiktet , lokalisert mest rundt nesepartiet og på kinnet. I det siste har det begynt å klø litt mer. Det er svært vanlig hos de med lys hud.


Prikker i ansiktet

De aller fleste av oss har nok opplevd å få såkalte sorte prikker i ansiktet , og gjerne over nesa. Men hva er det egentlig som gjør at disse sorte prikkene oppstår? Alle har talg i huden som flyter rundt i talgkanalene, og smører huden.


Hvor høy talgproduksjon man har avhenger av gener, alder og hormoner. Har mange røde prikker i ansiktet. Kjæresten min har veldig mange store, røde kviser på halsen og i ansiktet.


Var hos en hudlege i frankrike da jeg bodde der, og de kalte det fettkuler (sikkert veldig dårlig oversatt til norsk, men vet ikke hva det heter), og at man må stikke hull på de med e. På kinnene og på pannen er det masse. De er små, men de synes. Har hatt de over to år uten at noen av dem forsvant. Noen av dem er mørkere enn andre, hva er dette?


Feilaktig tror mange at dette er porer som er tilstoppet av skitt - som man derfor bør klemme ut, men dette stemmer ikke, forklarer Stokke. Sorte prikker er enkelt og greit innkapslet talg som har gjennomgått en oksideringsprosess fordi poren er åpen og talget derfor eksponeres for luft. Hvite flekker i huden… Har du noen gang hatt dem?


Hva forårsaker disse flekkene? De dukker opp noen ganger på ryggen og i ansiktet. Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser ut som små kviser. Utslettet dukker oftest opp i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg