torsdag 11. juli 2019

Billig lavkarbo

Billig lavkarbo

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Billig og lettvint. Strimlet svinekjøtt, det er generelt billig de fleste steder.


Egg, kjøp de store pakkene fra billigmerkene. Ikke dyrevennlig, I know. Men har man lite penger, sparer du en del på det. Stor Norwegia hvitost, sjekk alltid for tilbud her.


Synes nesten det er billigere på lavkarbo enn på vanlig kost jeg! Grønnsaker går det en del av og disse er ofte billige , og rimelig kjøtt av diverse varianter finner man alltid. Holder fint til to måltider for meg. Svinekoteletter er også som regel på tilbud. Ellers er hjemmelagede lavkarbo knekkebrød greit og billig og ha, og middagsrester bør også brukes til frokost eller lunch.


Er det noen som har noen forslag som kunne passe inn i en billig lavkarbo ukesmeny? Biff, indrefilet og dyre oster osv. Håper noen kan gi meg noen tips, fantasien strekker ikke til når budsjettet skal rekke til vanlig mat for resten av familien og lavkarbo til meg.


Denne formkaken ble til ved en ren tilfeldighet eller feiltagelse , men det var ikke noe dumt resultat så den fortjener et innlegg. I desember hadde jeg satt av en dag til bake en del lavkarbo bakst til jul, deriblant krydderkake. LAVKARBO -DIETT DAG Mange opplever det som svært vanskelig å gå ned i vekt.


Billig lavkarbo

Lav-karbo eller ei. Men ofte er det svært små endringer som skal til for å bli lettere. Frokost - Skive med pålegg skive rugbrød.


Matblogger Gundas ukemeny er full av knallgode oppskrifter som metter en familie på fire til en billig penge. Du kommer simpelthen ikke unna planlegging hvis du vil spise billig. Det er bare én ting å si: Nam! Ukemenyer er en genial måte å sørge for sunn, hjemmelaget mat hver dag, uten å sprenge husholdningsbudsjettet.


Billig lavkarbo

En kampanje med skrap for bare kr 10. Coop har satt igang en kampanje. Skulle nesten kjøpt hele hyllen og kasta varene i søpla. Enkel, god og billig lavkarbo middag. Mannen som ikke spiser så strikt lavkarbo som meg tar gjerne ris eller potetmos til.


Det tror jeg barn ville likt også. Dette er enkle tips og inspirasjon til en ukemeny på lavkarbo. Du velger selv hvilke dager, måltider og mengde.


Har ingen ned-i-vektgaranti, men litt inspirasjon til de som lurer på hva man kan spise. Liker selv å variere med kjøtt, fisk, skalldyr og kylling. Mindre sjanse for å gå lei! Happy yogisene er egentlig til spedbarn, men jeg bare måtte prøve dem. De er ganske gode, og er sikkert herlige å ha i naturell yogurt, men kanskje ikke det mest spennende godiset jeg har smakt.


Også er de heller ikke så billige – 2for ganske små poser. Til barn derimot er de sikkert veldig bra! Hva passer vel bedre i januar enn rimelig og sunn mat?


Kanskje er lommeboka tom og vekta viser for mye? Og er du som meg synes du det er deilig å slippe være konstant proppmett og lengter etter sunn hverdagskost på denne tiden av året. Du går ned i vekt ved å kutte ned på karbohydrater, som sukker, brø poteter, ris og pasta, og spise mer fett og proteiner.


Også Statens råd for ernæring anbefaler nå slanking med lavkarbo som metode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg