mandag 22. juli 2019

Takkekort konfirmasjon billig

Takkekort med fargetrykk av høy kvalitet, rabatt - Bestill nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Velkommen til Kensaq. Finn takkekort konfirmasjon billig i dag!


Enkelt eller ekslusivt - valget er ditt! Lag vakre takkekort til konfirmasjon , bryllup, dåp, bursdag eller andre anledninger. Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv.


Velg først format og sideantall i menyen. Bestill takkekort etter konfirmasjonen med foto hos Optimalprint. Vi har et stort utvalg takkekort maler som kan oppdateres med bilder av konfirmanten og en egen tekst.


Kortene trykkes i Norge og har kort leveringstid. Egen tekst og bilde samt konvolutt er inkludert i prisen. Si takk for konfirmasjonsgavene med et konfirmasjon takkekort.


Du kan bruke bilder tatt av fotograf, eller bilder du har tatt selv. Du kan velge mellom doble eller enkle takkekort konfirmasjon , og bruke et eller flere bilder. Lag invitasjonskort og takkekort til bryllup og dåp, konfirmasjon og fest.


Takkekort konfirmasjon billig

Lag dine egne invitasjonskort til bryllup og konfirmasjon , lag personlige dåpsinvitasjoner og valentineskort. Julekort med egne bilder er alltid populært. Da kan vi hjelpe deg. På denne siden kan du finne mange forslag til tekst til takkekortet til konfirmasjonen. Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder.


Lage takkekort til konfirmasjon selv. Det er enkelt å lage takkekort konfirmasjon selv. Du kan klikke og velge blant egne bilder, og du kan selvsagt endre og tilpasse kortene selv, ved å bruke en takkekort konfirmasjon mal. Du finner en rekke takkekort konfirmasjon mal. Baksiden kan ikke skrives på.


Her selges konvolutter separat (kr. pr. stk). Lag dine personlige takkekort , bryllupskort, konfirmasjonskort og invitasjonskort. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet!


Leveres i sett med stykk. Det er alltid koselig å få et takkekort , så hvorfor ikke gjøre noe spesielt ut av dette? Du kan få laget flotte takkekort med selvvalgte bilder og tekst på flere nettsteder. Vis dem takknemligheten din ved å sende et flott og personlig takkekort etter konfirmasjonen, bryllupet eller barnedåpen. Passer til konfirmasjon , dåp, bryllup og bursdag.


Festen ble en suksess. All brakte gaver og venstre med et smil. Hva da passe perfekt hvis ikke en takk kort med ditt eget design. Last opp et bilde fra festen og skrive en morsom kommentar.


Eller bestille både invitasjon og takkekort samtidig med matchende design og rabattpris. Hvor bestiller jeg billige og fine takkekort ? Med canva kan du takkekort konfirmasjon billig lege med designet af dine takkekort til brylluppet eller konfirmationen. Konfirmasjonskort kan være både invitasjoner og takkekort , og hos oss kan du bestille begge deler til konfirmanten!


Flere av våre kortdesign går igjen i flere kategorier, så du kan også bestille bordkort og menyer i samme stil som invitasjonene, og så avslutte med et like flott takkekort. Tips og ideer finner du p vrt nettsted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg