fredag 19. juli 2019

Gravid uke 10 trøtt

Rask og trygg leveranse. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Svært mange gravide føler seg overmannet av en voldsom trøtthetsfølelse i begynnelsen av svangerskapet.

Trøttheten kan gjøre seg gjeldende svært tidlig og virke lammende. Mange tenker ikke på annet enn søvn, og sovner bare de setter seg ned. Gravid uke – Fostrets utvikling. Barnets vekst er hurtig som en rakket når du er gravid i uke 10. Det lille barnet er nå på størrelse med en sviske, men det er langt i fra like skrukkete (uansett om barnet faktisk ligger i vann heletiden).


Aldri opplevd makan. Er andre graviditet og kan ikke huske at jeg var det minste trøtt forrige gang.

Kanskje bare manns minne som er kort, men det var umulig så galt som dette. Jeg vet det er vanlig å bli trøtt og sliten, men jeg er helt utslitt. Jeg legger meg og står opp 07.


Trøtt uke spør eksperten: I starten av svangerskapet så var jeg mye trøtt , i andre trimester har trøttheten vært normal, men nå den siste måneden har jeg vært ekstremt mye trøtt igjen. Jeg var også mye trøtt før jeg fant ut at jeg var gravid. Har alltid vært en trøtt person, men hadde perioder i januar der jeg var ekstra trøtt , og det va nok på grunn av at jeg var gravid. Fant det først ut i februar på grunn av andre årsaker.


Fosteret måler mm fra hode til hale. Av og til kan du føle deg svimmel og svært trøtt – lytt til kroppen og sørg for hvile. Kvalmen kan være overveldende. De små knoppene på brystvortene kan være tydelige nå. Nå begynner man å kalle den lille spiren et foster.


Livmoren din er på størrelse med en liten grapefrukt. Nå er de fleste organer anlagt. Hei jeg er gravid i uke nå og er så trett hele tiden, jeg vil bare sove.


Generelt sliten og trøtt hele tida og bekkenet krangler mer enn noen gang.

Jeg har kommet litt ut i uke nå, og jobber fremdeles 1. Men likevel er jeg så utrolig trøtt for tiden, at jeg ikke klarer å holdemeg våken nesten. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Progesteron er også nødvendig for et vellykket svangerskap. Foruten å produseres i moderate mengder av corpus luteum i eggstokken ved starten av svangerskapet, så skilles det ut i store mengder av morkaken utover i svangerskapet. Jeg var gravid på samme tid ifjor også, men sluttet å være kvalm etter litt over åtte uker.


Ellers var alt som før - jeg var oppblåst, trøtt , brystene var ømme osv. Halvannen uke senere var jeg på ultraly og det viste seg at utviklingen hadde stoppet opp etter uker og dager. Du er gravid i uke og har nå bare uker igjen. Mange av de graviditetssymptomene som er vanlige under den første tiden kommer nå tilbake.


Det er vanlig at du har ømme bryster, føler deg trøtt og du trenger sikkert å gå på toalettet for å tisse nesten hele tiden. Jeg er i uke og foreløpig er jeg mest trøtt. Uke trøtt hele tiden. Utover jobben så har jeg lite ork til andre ting.


Men jeg leste en fin sammenligning, og det å gå gravid kan sammenlignes med å gå en hard fjellklartringsetappe, og hvem blir vel ikke sliten av det? Håper du får litt mer energi etterhvert! Ikke noe gøy å være så utmattet. Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen må tisse ofte fordi livmoren tar mer plass.


Knøttet er nå mm langt, hjertet har begynt å slå og anlegget for organene legges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg