mandag 29. juli 2019

Shuttlebuss telenor arena

Kjøp Arena badetøy online på Boozt. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Få raskere servering, kjøp shuttlebuss billetter, delta på konkurranser og bruk appens sosiale funksjoner til å dele dine uforglemmelige opplevelser. Finn og kjøp Transport billetter på ticketmaster. Kjøp bussbilletter allerede nå og spar penger! Receive faster service, purchase shuttle bus tickets, take part in competitions and use the apps social features to share your own unforgettable experiences. Viser av 3arrangementer.


Egne busser fra byer til Bieber-konsertene - osloby 3. How much is the taxi to Oslo-S? Vi er Norges ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, sport og familie mm. Holdeplassen til shuttlebussen er ved nedre plan, og med sine 2presise bussavganger i døgnet er shuttlebussen klar til å frakte deg til ditt reisemål. Jeg kan velge mellom plass i seksjon (på gulvet), F, D og L (tribune).


Hva tror dere er best i forhold til å se artisten best? Ta derfor ikke med deg verdigjenstander. Bussene settes opp fra Dronningens gate (ved Kirkeristen, like ved Jernbanetorget) og er tydelig.


Hvor lang tid tar det ca å kjøre kollektivt ( buss eller tog ) til telenor arena. Skal på konsert der. Tickets online kaufen, Infos zum Event bei Ticketmade. Flere som skal dit? Jeg skal mest sannsynlig ta tog, og er litt usikker på om det lønner seg og gå av toget på Lysaker Stasjon, eller om jeg skal gå av toget på Oslo S (siden det er flere hoteller i området der).


Shuttlebuss telenor arena

Arrangøren bak det nye konseptet TravelXpo sier de har stor tro på suksess. Før det braker løs kan det være fint med litt praktisk informasjon, så er det noe du lurer på er. De setter nok opp shuttlebuss , og i tillegg går buss nr.


Har du glemt kontoen din? Search at Ticketmaster. Shuttlebuss – Granåsen og Sverresborg 30.


I mellomtiden oppfordrer vi ALLE som skal komme til å forberede seg best mulig til en helt ellevill kveld! Følg linken og få med deg ALT du. Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss. Husk å få med deg praktisk info til Nobel Peace Prize Concert!


Vi i gleder oss til å tilby det som skal bli en spennende messe, sier Birgit Haugen, prosjektleder for den nye messen. Bygget har de siste årene huset flere av landets største messer og kulturarrangementer, samt tatt imot artister som Madonna, Bruce Springsteen og Justin Bieber. Telenor Arena er blant Norges ledende flerbrukshaller. Finn overnatting nær Telenor arena i no hos oss.


Shuttlebuss telenor arena

Bredt utvalg og gode priser. Ingen bookinggebyrer. Bestill hos oss, betal på hotellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg