tirsdag 23. juli 2019

Simo kombivogn

Se barnevognene som er best i test! Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Simo Kombi er en velprøvd og velkjent norsk vogn som er lite forandret gjennom mange år på markedet. I testpanelet for denne vogna har vi hatt brukere med til sammen års erfaring med Simo kombi!


Vogna får jevnt over gode karakterer - den er soli stabil og komfortabel for barnet.

Simo Kombi 6er en brukervennlig, vann og vindtett kombivogn som kan brukes fra nyfødt til år. Stor og god plass til barnet. Kombivognen består av en sportsvogndel (1 kg) og en bagvogn (2 kg). Selger en meget pent og lite brukt Simo kombivogn brukt til barn.


Sportsdelen kan brukes bakovervendt og fremover vendt. Vognen har: kalesjer stormtrekk 1. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Piquetto er en kombivogn som kommer i pakke med: understell, liggedel, sportsdel med fotpose, stelleveske med stellematte, praktisk oppbevaringsveske under setet og regntrekk.

Understell i svartlakkert aluminium som er både lett og holdbart. Effektiv støtdempende fjæring på bakhjul samt Shock-Absorbing-System på forhjul. Simo Duo, en norsk klassiker, er grundig evaluert i denne testen. De testfamiliene som har vurdert vogna, har brukt den i til sammen år! Her er noen av kommentarene fra testpanelet: Fotstøtten på sportsdelen faller lett ned.


God plass til barnet. Men den er noe tung. Som navnet antyder er dette både en bagvogn og en sportsvogn, og du har med andre or en barnevogn som passer til alle anledninger og under en lengre periode. Velkommen til Nordens største utvalg av barnevogner og tilbehør. For den finske byen med samme navn, se Simo (Finland), og for mannsnavnet, se Simo (navn) Simo var Norges eneste barnevognprodusent.


Firmaet ble etablert av Erik Simensen og Holger Mohn, derav navnet Simo. Søk Simo Vogn Nettbutikk. Klikk Liker hvis du selv har blitt trillet i en Simo -vogn eller triller dine små i en nå :-) Tilbudet gjelder vogner med sølvfarget understell. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Til dere som liker best disse gamle store gode, hvilken av disse tre merkene ville dere valgt? Jeg vet det er flere ulike vogner innenfor hvert merke, men jeg tenker mest på kombi-vogn , evt kanskje duo edge eller city cross. Har emmaljunga også kombivogn ? Bremseklosser på simo er ikke veldig sterke, og rykker veldig ofte.

Ser ut som venstre side ryker oftest. Defekte bremseklosser kjennetegnes med bremsestang som stadig faller ne vogn lener fremover eller bakover o. Klosser kan byttes ut, men som alle simo deler - ikke å få tak i med det samme. Velg barnevogn blant kjente merker som f. Stokke, Easywalker, Maxi-Cosi, Quinny og 4ME.


Simo har produsert barnevogner i over år og idag er vi del av et internasjonalt konsern og utvikler oss stadig. Kombivogn Dette er vår bestselger - en vogn barnet kan ha fra 0-år. Vi har barnevogner i alle prisklasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg