torsdag 18. juli 2019

Infra maling

Infra maling

En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke. Anbefalt forbruk pr. En meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk som holder fargen i lang tid. Vi har kjøpt billigste Infra maling på OBS, og det vil jeg fraråde alle andre å gjøre.


Neste gang vil vi velge den litt dyrere Lady-malingen. Jeg forstå nå hvorfor det er blitt folkemalingen. Billigmalingen gir et resultet som ikke er like pent og som definitivt ikke har samme slitestyrke. Dette er vår erfaring, og den er dyrkjøpt!


Den er overmalbar etter kun noen få timer, og du klarer strøk på samme dagen. Residence aqua, er en vanntynnet maling , laget av Gjøco. Gjøco produktene kontra Infra produktene er så i si helt like, eneste forkjellen er embalasjen. Lady akryl maling på salg. Funker perfekt på veggen min.


Infra maling

Men denne uken er den sikkert ikke på salg, men jeg vil jo male nå! Jeg ser på Coop obs at deres akrylmaling som heter Infra er på tilbud. Infra som selges av Coop er kort og godt gjenvunnet søppel som er masseprodusert for de med null sans for kvalitet. Vær smart og bruk heller noe mer på maling en å kjøpe billig drit som kanskje ikke varer.


Det er ingen forskjell på billig og dyr maling når det kommer til dekkevne, slitestyrke og vaskbarhet. Testen er utført av det svenske forskningsinstituttet SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, for bladet Testfakta. Har aldri forsøkt Infra ,. Her kan du finne hele testen med testresultater, og du kan sjekke om malingen eller beisen du bruker er med.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Infra Frisk pust er meget miljøvennlig og anbefales av Norges Astma-og Allergiforbund. Akrylmalingen er løsemiddelfri, vanntynnbar og lukter ikke. Slikematt glans 10. Det er bare slik at billigprodukter produseres hos de samme kjente firmaene som du kjenner til, men de har en annen kvalitet.


Malingen har Svanemerket og EU-blomsten. Hos MAXBO finner du effektiv malingfjerner og lakkfjerner til alle typer maling og lakk. Kjøp på nett eller i butikk. Flyttbar terrassevarmer med justerbar høyde! Ansluts praktiske infravarmer på stativ er et perfekt alternativ for midlertidig oppvarming av for eksempel altan, balkong og terrasse, og den kan være fin å ha tilgjengelig når dagene blir kortere og temperaturen lavere.


LADY Perfection takmaling får du i mange forskjellige takfarger. Skap en fin helhet i rommet ved å velge riktig farge i taket. Annie Helen Pedersen synes testens tynneste maling var den beste, men poengterer at hvis man ikke har så mye maleerfaring, kan det være lettere å male med en fyldigere maling.


Da er sjansen mindre for at du påfører for mye og malingen begynner å renne. I denne testen er ikke prisene tatt med i vurderingen. Enten du skal kjøpe maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen.


Infra maling

Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere fargekart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg