tirsdag 2. juli 2019

Sy saccosekk

Sy saccosekk

Fornøyde Kunder - 5-Stjerners Omtaler - Rask Levering - Merkeprisløfte. I dette innlegget finner du oppskrift til hvordan du kan sy denne tøffe sakkosekken! Den kan også brukes som babysekkestol. Se HER for å se en annen variant.


For stoff, fyll og glidelåser til sekker betalte eg ca. Eg har brukt vanlig bomullslerret, som er ganske rimelig, så det er altså ikkje så fryktelig mangen kronene å spare på å sy sjølv. Dessuten er det mykje arbeid i og med at ein må sy både fôr og trekk! MEN ein får jo ein saccosekk som ingen andre har lik:) Fin Tirsdag. Tre stoffet, med rettsiden inn, over saccosekken.


TIPS: Hvis du synes det er for vanskelig å sy i glidelås, kan du bruke en borrelås isteden, eller sy igjen åpningen for hånd. Legg bunnstykket med rettsiden opp, og fest den til resten av stoffet (bildet til høyre). De skjæres ut i mønstervlies i den valgte størrelse. Sy sammen stykket i den ene kortsiden, men kun ca. Press sømmen fra hverandre og sy fast glidelåsen i åpningen.


Sy saccosekk

Snu sekken på tvers og sy sammen den andre kortsiden (bilde 3). Jeg har sydd saccosekk til familien GodTid – helt selv! Inspirert av FruFly (en av mine favorittinteriørbloggere), kjøpte jeg inn linstoff fra IKEA og gikk i gang. Det var gøy å kunne dekorere den selv, og gjøre den så personlig som jeg ville. Da er det bare å begynne å sy ! Jo mindre kuler, jo løsere i formen.


Har du ikke en gammel saccosekk tilgjengelig kan du få kjøpt isoporkuler HER. Kulefyll av høy kvalitet, som kan brukes flere ganger – til bl. Inneholder ikke flammehemmere.


Sy saccosekk

Se utvalget og finn din forhandler. Saccosekker for barn og voksne i den kjente gode kvaliteten. Jeg sydde også på et håndtak på toppen.


Til fyll skal jeg bruke denne herlige saccosekken som jeg har anskaffet på loppis for en 50-lapp: Litt slapp i formen og sliten i skaien, var den. Mye LEVD LIV her også. Hvis du ikke har en saccosekk så har du kanskje en ekstra-dyne, en sovepose eller noe annet mykt som du kan oppbevare inni puffen?


Sy saccosekk Bli en del av vårt frilans-team. Hvordan jobbe hjemmefra som oversetter ? Dersom du ønsker å jobbe hjemmefra bør du vurdere å forsøke deg på en. Jeg laget en selv for litt siden, men tror jeg har glemt å ta bilde. Må snakke med mottakeren, så får jeg nok et bilde eller to.


Og vi har så liten plass. Skikkelig godgutt du har! Den er sydd med en innerpose og en ytterpose med glidelås. Hvor kjøpe saccosekk billigst? Stikkas barneutstyrshjørne.


Opprinnelig lagt inn av torsk, her. Endte opp med å kjøpe på Bohus til 59- , mest på grunn av logistikken. Denne siden ble sist oppdatert 16.


Et barnerom skal være både et soverom og et lekerom. La deg inpirere av våre smarte og solide møbler til barnerommet, i flere farger og varianter her! Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede.


Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg