torsdag 25. juli 2019

Enkle syoppskrifter

For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Her under er mitt eget fremgangsmåter og mønster jeg har laget.


Håper det er noe for dere. Altså at en enkelt gardin fra Fretex kan bli denne fine gymbagen er ganske kult. Ingrid brukte selv litt i underkant av minutter på å lage den på bildet her, og da tok hun bilder til bloggen i tillegg, så dette prosjektet lar seg absolutt gjøre på en kveld.


Mønster til kjoler i forskjellige utformelser, kjole med vannfall, kjole med paneler, kjole med drei forstykke osv. Det folk syr til seg selv, skal sitte som et skudd. Men barn er ganske like i fasongen, og klærne er gjerne enkle , uten innsving i livet blant annet, og dermed slipper man å bruke masse tid på tilpasning av plagget, forklarer hun. Nå har jeg sydd min egen Mei Tai og jeg ble bare så fornøyd! Det finnes en haug oppskrifter på nett som jeg har brukt som inspirasjon, men jeg har gjort en del justeringer for å få den akkurat slik jeg vil ha den, noe du også kan gjøre.


Enkle syoppskrifter

Er fersk i gamet, men har lagt ut mitt første eksemplar på bloggen min. Det ble det stoffet jeg hadde der og da. Nå gleder jeg meg til å sy flere kurver i ulike størrelser. Må jo nesten bli noen påskekurver nå;) Liker forresten bloggen din veldig godt. Du lager mye fint, og oppskriftene dine er veldig enkle å følge!


Jeg har hatt så lyst til å lage en morsom smokkelenke til Mr. F så nå har jeg prøvd meg. Prosessen ble ikke akkurat som forventet, men resultatet er jeg likevel ganske fornøyd med. Det er jo litt sjarmerende med ting man har laget selv, og blir de for perfekte så er det jo umulig å se at noe er hjemmelaget. Vi har nemlig gjort det enkelt for alle å bruke mønstrene våre, uansett hvilket nivå du er på.


Enkle syoppskrifter

De enkleste mønstrene våre kaller vi Easy-mønstre. Easy betyr at dette er oppskrifter eller mønstre som er enkle å følge. Mønstrene er delt inn i kategorier. I denne artikkelen har vi samlet de søteste og flotteste snittmønstrene, som kommer fra noen av de ledende produsentene på markedet. Slik sett er denne kategorien henvendt til deg som liker sying godt og som har tenkt til å kjøpe en eller flere oppskrifter.


Luene er veldig enkle å lage, og siden SS har gratisoppskrift på luene, trenger jeg ikke dele hvordan de lages, det kan dere se HER. Nå som jeg fant frem til gratisoppskriften så jeg også at de viser hvordan du kan lage dusk HER. Vi fører garn fra Du Store Alpakka, Dale, Knit at Home, Mondial, Gepar Knitting for olive med flere. Vi har pinner og utstyr, og masse tilbehør og småting for strikkere.


Denne siden ble sist oppdatert 17. Jeg har sydd min egen brudekjole sammen med min Mamma. Hun har alltid vært interessert i det meste som har med kunst og håndverk å gjøre, og jeg hadde ikke fått til det resultatet uten henne. Jeg bestemte meg med en gang for at jeg ville sy brudekjolen min selv etter at Georg fridde. Har i lang tid drevet og samlet på linker til diverse gratis mønster, diy og tutorials som jeg har kommet over på nett.


Dette innlegget er ikke laget på en kvel men har holdt på en stund. Kjempefin lommebok - kjekt at hver enkelt lommebok vil være en egen og unik versjon av det samme. Og tusen takk for en flott tutorial!


Når maskina er oppe og går igjen skal jeg prøve meg på den også :) 13. Pickles - Strikkeoppskrifter og garn. Innstilling for informasjonskapsler.


Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg