fredag 12. juli 2019

Fine dikt om kjærlighet

De finnes vel ikke den kjæreste som ikke kommer til å sette pris på noen vakre og fine ord. Dikt om kjærlighet. En drøm er bare en drøm til den plutselig blir sann En berøring er bare en berøring til følelsen setter. Trenger du et godt sitat?


Ekte kjærlighet er når den andre personens lykke er viktigere enn din egen. Livet er kjærlighet. Og hvis du går glipp av kjærlighet , går du glipp av livet. En liten side med kjente og kjære sitater,kloke or dikt ,forfattere,lykke, kjærlighet ,sorg og barn. Se også: Visdomsord.


Vi tenger alle gode ord. Leter du etter et dikt om livet? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere fine og motiverende dikt. Når du trasker ned langs livets vei og stormen plutselig tar tak i deg hold deg da godt fast i en venn og husk at været alltid stilner igjen.


Kjærlighet er forståelse og tilgivelse. Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup, brudepar. Jeg personlig synes det er fint å ha med et dikt i seremonien. Det finnes utrolig mange fine dikt å ta av som passer, kanskje til stedet bryllupet holdes, til brudeparet, eller måten feks de møttes på. Mange fine dikt her!


Du spørr om yndlingsdikt eller sitat, her får du mitt – av Kolbein Falkei han har mange gode men dette synes jeg treffer godt, både i glade og triste dager! Ha en fin dag #128578; ARRETE HVERDAGER Privat huskeregel Du skal ikke klistre fine øyeblikk opp på veggene i tankene og forgylle dem med lengselen din. Kjæresten min Handler om ei jentes følelser for kjærsten sin.


Fine dikt om kjærlighet

Ekte dyp kjærlighet dør aldri, men lever. Glad for kommentarer! Waale-Barns tanker om kjærlighet og ekteskap. Jeg leter etter et fint sitat eller lite dikt om kjærlighet , men finner ikke noe. Sitater om kjærlighet – Side 1. Noen som har linker til sider, eller tips til flotte dikt om kjærlighet som vi kan bruke i festprogrammet?


Har søkt litt på nettet, men ikke funnet så mye ennå. Kanskje dere bruder her inne vet om noen fine ? Si det med ord er et tilbud fra Mental Helse til alle som ønsker å sende oss en melding og få svar tilbake. Du kan skrive om det som er viktig for deg. De fineste sitatene om kjærlighet. RØRENDE: Filmen har kanskje ikke den mest lykkeligste slutten, men den er både realistisk, rørende og fin.


Fine dikt om kjærlighet

Tilbake til diktarkivet. Du bare vet at det er rett, dere skaper et vennskap som tett. Utvalgte sitater til bruk ved kjrlighet og bryllup. Har noen noe peiling p noen fine dikt , eller noen gode diktere som er kjent for. Miss you Et dikt om savn.


Mitt alter ego Et dikt om savnet etter tapt kjærlighet. Ord Et dikt jeg skrev to dager etter at Renate gikk bort fra oss. Oss to Et dikt om.


Bokmerket ble veldig fint , og diktet var Pusteøvelse. Jeg synes dette er et veldig vakkert dikt. Vi lever i ei tid med store miljøpolitiske utfordringer. Det etterspørres økokritisk litteratur. Dette diktet synes jeg sier mye om mennesket og universets kompleksitet, og om hvor lite vi egentlig vet både om oss selv og naturen.


Ekteskapet gir deg synet tilbake. Har sotte på nette å sett etter fine babydikt til scrappealbumet æi skal lage til vår lille prinsesse. Her kommer noen nydelige dikt , satt med tåran i øyan når æi læste de alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg