onsdag 15. mai 2019

Syden med barn

Syden med barn

Her finner du billige sydenturer med Ving. Finn din drømmereise! Se hele utvalget vårt nedenfor. Topp for barn kan være å hilse på de to kjempepandaene, Meng Meng og Jiao Qing.


Andre severdigheter barn liker, er East Side Gallery. En vegg med historie, men som barna syns er morsom. Sydenferie med barn og spedbarn.


Ifølge administrerende direktør i Ving, Christian Grønli, er det viktigste for babyen å være sammen mor og far, og ikke selve reisemålet. For barn på 2-år og oppover vil reisemålet ha mer å si. Gunnar Hasle ved Reiseklinikken, bør imidlertid ikke barnefamilier med barn opp til 4-5. Skal du reise på ferie med barn ? Et tips er å bestille familieferien på TUI Blue For Families og spare deg for timevis med planlegging og diskusjoner!


Her kan du hvile, bade, leke med barna og spise god mat om kvelden. Det beste er at alt du trenger ligger innen to minutters flip-flop-spasertur. Enten barna dine så vidt er forbi bleiestadiet eller alt har vokst seg til trassige tenåringer: Disse familieferiene er skreddersydd til alle behov.


Trenger du litt oppmuntring? Les våre nyttige tips for deg som skal reise med barn. Det er dit vi helst vil reise, og det har reisearrangørene fått med seg. Utvalget av konsepthotell er også noe som øker og det finnes mange fler hotell å velge mellom for de som reiser med barn og de som vil trene mye i ferien.


Se hvor de reiser for å boltre seg i luksus i sommerferien. Mens barna tilbringer dagen sammen med maskotene Lollo og Bernie, kan mor og far blant annet nyte en luksuriøs spapakke med 100. Jeg pakker alltid ganske mye, men når du reiser med barn så vet du jo aldri helt hva du kan få bruk for, sier Lena.


Hun er tidligere reiserådgiver i Ving, mor til to barn på og – og venter nummer tre. Lena har reist mye både med og uten barn , og pakker heller litt for mye enn litt for lite når hun skal på ferie med familien. Har du begynt å planlegge sommerferien?


Vi har samlet en rekke gode tilbud og rabatter til deg, enten du vil bestille kun flybilletter, restplasser eller hotell med tilbud på all inclusive. Er dere mange som reiser sammen? Sjekk ut vårt tilbud hvor du reiser minimum sammen og få på kjøpet.


Glade barn gir glade foreldre, sies det. Her er oppskriften på en vellykket ferie for både store og små. Det kan være lurt å ta med snacks, for eksempel kjeks, rosiner eller frukt til barna som er store nok til å spise det. Mange har stått opp tidlig og kanskje reist et lite stykke allerede før avgang. Da kan det bli lenge å vente på matserveringen om bord.


Lavt blodsukker fører som kjent til utålmodige unger, sier Christina med et smil. Når familien skal på tur kan det være en stor utfordring å få pakket med seg alt store og små ha behov for. Her en liste over nyttige ting babyer, smårollinger og større barn trenger underveis på turen.


Dette er et stort og barnevennlig hotell med fire stjerner i Can Picafort på Mallorca. Her bor du i leiligheter for opptil fire personer med mulighet for å legge til all inclusive. Bassengområdet er flott og består av flere basseng, hvorav et er for barn.


Syden med barn

Det er også kort vei til den 3meter lange sandstranden nedenfor hotellet. Pass på væskeinntaket. Hvis du ammer, må du være ekstra påpasselig med å få i deg selv nok væske.


Små barn er mer sårbare enn voksne for væsketap, så pass på at både du og barnet ditt drikker ofte. Vi pakket med oss begrenset med klær, men passet på å ha med det som var viktig. Vi tok også med et par badesko i neopren-materiale. Ferie med tenåringer. Når barna blir eldre får de stadig nye interesser, og det er langt fra sikkert at tenåringen er fornøyd med samme type ferie som syvåringen elsket for bare noen år siden.


Syden med barn

Reis og opplev verden med SOLFAKTOR. Charter, restplasser, fly, hotell og leiebil. Billige reiser til hele verden. Alle billige reiser på restplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg