mandag 20. mai 2019

Heklede tøfler

Heklede tøfler

Finn tøfler i vårt brede sortiment av turklær og tilbehør. Siste mote til gode priser. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Kjøp tøfler hos Outnorth.


Denne siden ble sist oppdatert 25. Kom over bloggen din da jeg søkte på heklede tøfler. Nå har jeg heklet en tøffel etter oppskriften din og ble kjempefornøyd! Takk for oppskrift!


Fin blogg du har :) Linda 29. Har heklet et par til minstegutten i huset. Må gå til innkjøp av mere garn, for de to andre barna mine fikk også lyst på. Tøflene er heklet med halvstaver. Kanskje kunne du tenke deg å lage noe lignende?


Heklede tøfler

Garn: Garn etter eget ønske, her brukt ullspiss med noe stry i (vevgarn, noe stivt) Heklenål: ca 4. Hekle ruter som tegningen viser i fastmasker. Her lagt opp ca lm. Mønsteret fant jeg her. Så nå har jeg begynt å bruke av alt.


Heklede tovede tøfler er gode og varme på føttene. Selv om de blir litt våte så holder de deg varm. Jeg har sett noen eksempler på heklede tøfler også, og tenkte at jeg skulle prøve meg på dette i helgen. Vel, resultatet er ikke bare ett men to par heklede tøfler ! De er heklet uten oppskrift, så jeg ser at jeg nok må gjøre noen justeringer på de neste tøflene jeg hekler.


Heklede tøfler

Gratis oppskrift på tova tøfler fra Marthe Helgetun. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! Disse skal jeg strikke! Spennende utvalg til deg og dit hjem. Norges beste prisgaranti hos Select.


Sko, klær, accessoirer, helse og nyttige ting til hus og hage, samt interiør og pynt. Det finnes ingen unnskyldning for å ikke hekle dette enkle plagget. Vet du hvordan du hekler fastmasker?


Nå kan du prøve deg på hvilket som helst mønster! Dette er et veldig enkelt mønster for heklede tøfler. Vreng tøffelen igjen, slik at glattstrikken kommer ut! Deilige heklede tøfler i slitesterkt bomullsgarn. Så er det bare å gjenta alt en gang til!


Du trenger jo tross alt to tøfler ! Tilslutt skal tøflene toves! Ha de i vaskemaskinen sammen med f. Ble glad da jeg fant oppskriften på firkant- tøflene , fordi jeg over flere år et blitt forsynt med slike tøfler av en god venninne. Dessverre er hun borte nå og selv om vi snakket om oppskriften, så ble det aldri til at jeg fikk den, selv om ho forklarte meg hvordan ho strikket dem.


Heklede tøfler

Ho brukte forøvrig å strikke såle til de også, men da i dobbelt garn og da varte de veldig lenge. Jeg fant disse flotte tøflene dine da jeg var på jakt etter en oppskrift mot kalde høstføtter. Tusen takk for at du deler!


Jeg er i gang med tøflene allerede, og resultatet blir forhåpentligvis vist frem på bloggen min om en liten stund. Lagrer oppskriften!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg