mandag 20. mai 2019

Dikt besteforeldre

Dikt om bestefar – av 20. Jeg vil så gjerne at du skal vite, hvor heldig jeg føler jeg er, som har en bestefar så omsorgsfull, når jeg trenger deg er du alltid der. Trenger du et godt sitat? Nu har du nådd hvad du har lengtet mot.


Dikt besteforeldre

Nu eier du et sted immellem høie graner hvor du kan ordne i naturens rot og sette ut i livet store planer. DIKT OM ET DIKT Av Arild Nyquist Jeg er litt redd Jeg står her i mørket og venter. Jeg tror jeg går inn til bestemor, jeg. Hun har så gamle, vakre øyne.


Og et stort, bløtt fang å sitte på. Og armer som holder tett rundt meg. BESTEMOR Jeg går inn til bestemor. Det eneste som er bedre enn å ha deg til mor, er at mine barn får deg som bestemor! Har du skrevet et fint dikt til bestemor, som du har lyst til å dele på denne siden?


Dikt besteforeldre

Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor. Tenkte å skrive et lite dikt i en fotobok som er til besteforeldre som julegave. Men finner ingen, og vet ikke helt hva jeg skal skrive.


Det er skrevet mange flotte dikt om små barn, og André Bjercke har skrevet flere dikt du kan bruke. For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort, har vi laget en liten samling dikt her. Slike små dåpsdikt kan også være en del av en dåpstale, eller en fadder eller bestemor kan lese et dikt i stedet for å holde en tale. Fant dem på barnemix. Til lykke med guttens dåp familiens lykke og håp.


Gud velsigne din dåp det er framtid og håp Nå er du skrevet inn i Guds store bind med alles navn. Må livsferden din føre deg trinn for trinn mot h. Kvinnen har alltid eksistert, men ikke moren. Du kan dessverre ikke legge ut andres dikt på din egen nettside uten tillatelse.


Vårt lille barn er nå blitt døpt. I dåpskjolen så yndig svøpt. Din bestefar og bestemor, Til deg du barn med myke kinn, Et barn blir født – en flott juvel. Lyrikk besteforeldre.


Dikt besteforeldre

Her har du et utvalg av dikt om besteforeldre eller bestemødre dedikert til barna kan lese høyt, huske og resitere etter familie. Min bestefar i Guiainfantil. Det vil gjøre dem til en flott illusjon. En skattkiste for besteforeldre og andre på jakt etter forskningsbasert kunnskap, veiledning, råd og tips om det å være besteforeldre. Det er av barn og fulle folk man får høre sannheten.


Spesielt barn har ikke særlig mye filter (heldigvis) når de snakker ut. En gjeng 8-åringer ble bedt om å beskrive besteforeldre. Svarene deres er både hysteriske, rørende og tankevekkende. Besteforeldre har ikke egne barn. I stedet liker de andre sine!


Barnebarna - livets dessert. Nærkontakt mellom besteforeldre og barnebarn er viktigere enn noen gang. I en hverdag hvor alt går fryktelig fort, har besteforeldre en helt spesiell evne til å få. Her finner du sikkert noen fine visomsord eller andre dikt hvor du evt. Del dette innlegget.


Hva er et barnebarn? En indianer satt og snakket med sitt barnebarn. Han sa: I alle mennesker bor det to ulver som sloss. Gå selvsikkert i retning av dine drømmer, lev det livet du har sett for deg.


Det er mang øyeblikk i livet som vil fengsle deg, men bar noen få som vil fange ditt hjerte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg