mandag 13. mai 2019

Ketolysekuren oppskrifter

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Tusen takk for at du gjorde meg oppmerksom på dette. Jeg ser at det visst er flere oppskrifter som har falt bort fra innlegget. Jeg skal prøve å få ordnet alt i løpet av helgen. Jeg laget en egen bloggpost med oppskriften på mikroknekkebrød nå.


Denne inneholder alt fra teoretisk bakgrunn til handlelister, oppskrifter på alle dagens måltider, karbohydrattabeller og råd om hvordan vekten stabiliseres etter slankingen med mer. Jepp, det vil si null poteter, ris, pasta og brød. Det går veldig masse i grønnsaker (de som vokser over jorden) og salater - og kjøtt.


Jeg har bestemt meg for begynne p ketolysekuren for g ned i vekt. Ketolysekuren oppskrifter. Det er en lettlest bok med oppskrifter ,forklaringer,pasienthistorier og tydelig beskrivelse av hvordan man ved hjelp av denne ketolysekuren kan gå ned i vekt. Her vil jeg bidra med oppskrifter og egne erfaringer med idéer til dagsmenyen. Jeg er også utdannet kokk slik at dette gjerne vil være med på å krydre dagsmenyen.


Håper lesere i samme situasjon får nytte av mine innlegg. Har gået og overvejet keto i et stykke tid nu, og læst meget – men forholdsvist på engelsk. Det er en handleliste over de matvarene en trenger for å få startet, deretter en innføring i hvordan man starter. Middag: Blomklsuppe Kvelds: mikroknekkebrd med smr, rkt laks og eggerre av egg og litt smr.


Den siste halvdelen av boken inneholder oppskrifter på samtlige av dagens måltider samt drikkevarer etc. På ketolysekuren teller man ikke kalorier, men man må vite hvor mange karbohydrater man spiser pr dag. Slank med ketolysekuren Du kan gå på denne kuren i 3-mnd uten at det er noe helserisiko. Etter mnd bør du be legen om å sjekke kolesterolverdiene dine. Nyre og leverfunksjoner bør sjekkes hver mnd.


Kuren er spesielt tiltenkt deg som har problemer med betydelig overvekt. Hei Start med gram KH pr dag. Sjekk med urinstix, at du kommer i ketose. Torkil P Andersen da får du et inntrykk av hva som går.


For noen går det raskere, for andre saktere. KETOLYSEKUREN - DINE erfaringer - vil ha mange svar! Bemerk at kurven over tid går nedover.


Jeg følger ikke ketolysekuren egentlig (altså det er mulig jeg gjør det, men ikke bevisst at jeg har valgt den), men vitaminene er jo bra uansett, hvertfall nå i starten! Jeg har jo valgt en ny livsstil, og ketolyse er en kur, ikke en livsstil. Forrett Hovedrett Dessert Tilbehør Sunn mat Drinker Kake Livsstil. Tara Weekend Konkurranser Spaltister. Løper du for å gå ned i vekt?


Prøv oppskriften som gir raske resultater: Rolig løping, kjappe intervaller og lavkarbo diett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg