tirsdag 14. mai 2019

Bursdagskaker til barn

Gode kaker hører til en bursdag, enten det er for de store eller små. La barna få ta del i matlagingen. Med hveteboller som utgangspunkt finnes uante muligheter. Her får du oppskriften på flere festlige varianter som vil gjøre stor lykke i barnebursdager eller til fastelavn.


Ha konditorfargen klar og la barna boltre seg med godis og herlige kremer.

Ingen bursdag uten kake. Lag en saftig og smakfull sjokoladekake, kremkake, marsipankake eller cupcakes. Her finner du våre beste oppskrifter på bursdagskaker til barn og voksne. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri.


I dette innlegget viser jeg morsom mat og kaker du kan lage til barnebursdag! Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter.

Her skal vi vise deg bursdagskaker som kommer til å sette både bursdagsbarnet og gjestene i skikkelig feststemning. En bursdag er spesiell for den som skal feires. Kamerater og venninner gleder seg. Tanter og onkler like så. Vi vet jo at alle barn har store forventninger til bursdagen sin.


Men også voksne har jo lov å glede seg… Jeg lager bursdagskaker som er personlige, akkurat slik du syns den bør være. Bursdagskake til barn -og unge – år Hva er en festkake ? Den skal være et blikkfang på kakebordet, til ære for festen,de som feires og værtens gave til gjestene. BURSDAGSKAKER TIL BARNEBURSDAG. Slik arrangerer du barnebursdag til barn på eller år.


Tips til barnebursdag når barnet fyller 1 1 eller år. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Barna stiller seg i kø med en improvisert fiskestang som de fisker med etter tur. På andre siden av forhenget sitter en voksen med en godtepose pr.

Napp litt i snøret når posen er festet til kroken, og la barna dra inn storfangsten. Tips: La bursdagsbarnet få fiske først. Vi har mange herlige oppskrifter for kaker til bursdag. Sett fram ulike matvarer barna skal smake på. Når de skal smake får de bind for øynene.


Kun den som smaker får gjette, og noen få smaker er gjerne nok per barn. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Vi tilbyr mange typer ulike kaker, fra saftige marsipankaker til mektige sjokoladekaker.


Her får du én enkel oppskrift på kake til barnebursdag som du kan velge å løse på tre ulike, kreative og morsomme måter! Moro får både barn og voksne. Les også: oppskrift, ulike muffins.


Sjokoladekake i langpanne. Alternativt kan du bruke en stor springform eller stor brødform. Vår enkle oppskrift på sjokoladekake i langpanne gir deg en saftig og luftig sjokoladekake som barna elsker, og passer perfekt til å lage dekorative bursdagskaker.


Det er kun fantasien som setter begrensning. Appelsinen skal så gis videre til de andre på laget, og det laget som først når enden av rekken med barn har vunnet. Bruk eventuelt en tennisball hvis du er redd for appelsin-gris. Passer for: Fra cirka år.


Rocky road ruter – kommer til å forsvinne raskt fra kakebordet! Clafoutis med sommerbær – super enkelt å lage. Ha bær i en form, hell en pannekake lignende deig over, sett i ovnen. Pynt med flere bær og litt melis.


Mettes brownies – brownies er så enkelt å røre sammen at du trenger virkelig ikke å kjøpe posebrownies.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg