fredag 31. mai 2019

Middag med svin

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter.


Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Book 5-stjerners båtkryssninger i Australia. I butikken finner du mange stykningsdeler av svin – de magreste er indrefilet, ytrefilet, ytrefilet i skiver, skinkebiff og svinekjøtt i strimler. Svinekoteletter er også en hverdagsfavoritt med litt mer fett, men skjærer du bort fettet sitter du igjen med filetkoteletter, altså ytrefilet med bein. Svinekjøtt er veldig godt og kan brukes til både hverdags og fest.


Lag deilige retter av svinefilet, svinekam og koteletter. Her får du en rekke oppskrifter med svin. Oppskrifter - middag med svinekjøtt Svin er både sunt, godt og enkelt å tilberede.


Under finner du et godt utvalg av oppskrifter på middagsretter med svinekjøtt som kun tar til minutter å lage.

Hva med saftig indrefilet av svin med urtemarinade, servert med ruccola og avokado? Den stekes til den er perfekt, skjæres i tynne skiver og serveres. En rett som fungerer fint som en av flere retter til et tapasbor der man plukker litt av alt som står på bordet, som for eksempel tapaskjøttboller. Gryte med svinekjøtt, nudler og karri. Enkel, kjapp og veldig god middag servert med nudler.


Planen var egentlig å ha brokkolisalat som tilbehør, men det har eg laga så mange ganger og eg ville prøve en forandring. Helstekt svinefilet med soppsaus smaker fantastisk. Indrefilet av svin egner seg godt til å steke hel i ett stort stykke, eller som biffer. Krydre kjøttet med spennende krydder og ha godt tilbehør ved siden av.


Ti enkle og gode middager med kjøttdeig. Det som bare heter kjøttdeig i butikken er malt storfekjøtt, men du får også kjøpt kjøttdeig av svin , lam, kylling eller vilt. Det ligner ikke grisen å ha så dårlig ti men denne woken er veldig lett å lage og enda lettere å like. Wrap med strimlet svin og søtpotet Kjapp, sunn og billig middag for én. Hjemmelaget indrefilet av svin er magisk, så lenge man ikke steker det for lenge.


Denne gangen hadde vi ikke så mye tilbehør i hus, så da ble det en lowcarb-friendly svinemiddag med hjemmelaget peppersaus, grønnsaker og litt løk. Eg har skikkelig dilla på brokkoli- ertemos for tida og spiser det til både fisk, kjøtt og kylling. Surr bacon tett rundt hele fileten, og bind det fast med hyssing eller små tannpirkere. Stek fileten i ovn ca.


Grilling: Pensle fileten, og grill den ca.

Tips: Server med en frisk salat og godt brød. Ved å bytte ut oksekjøttet med magert svin , og benytte gresk yoghurt istedenfor for rømme, blir stroganoff plutselig en sunn middag som er enkel å stelle i stan lover matbloggeren. Igår hadde vi helstekt ytrefilet av svin til middag og som alltid måtte jeg lete nettet rundt etter tips på hvordan jeg steker den så den blir bra.


Jeg blir nemlig ofte fristet til å kjøpe med ytrefilet av svin når jeg handler på svinesun men jeg husker aldri hvordan jeg skal tilberede den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg