torsdag 2. mai 2019

Saldo på sms dnb

Få saldo og siste bevegelser på bedriftens kontoer enten du er på reise eller ute av kontoret. DNB Bank ASA Generelle vilkår. SMS -navn på kontoene. Sjekk saldoen din med SMS. Se hvor enkelt det er.


Saldo på sms dnb

Disponibelt beløp er det beløpet på din konto som du kan bruke. Saldo på konto er summen av alle de transaksjonene som er bokførte på kontoen. DNB tjener penger på å sende sms -varsler til sine kunder, som varsel om saldo på kontoen, godkjennelse av e-fakturaer, samt varsel om når lånet blir trukket fra kontoen. Nylig tok en klager saken til Finansklagenemnda fordi han mener DNB ikke har informert tilstrekkelig, hverken på avtaletidspunktet eller senere om at tjenesten kostet ham penger etter fylte år.


Nå er også bedriftskundene i ferd med å våkne. Stadig flere vil nå ha saldo og ulike varslinger fra banken via SMS. Har du en smarttelefon har du mange muligheter til å sjekke saldo. Mobilbank-app Har du installert vår Mobilbank-app og satt opp forenklet innlogging trenger du kun ditt fødsels- og personnummer og PIN-koden for å sjekke saldo.


Få uforpliktende tilbud. Søk direkte på nett. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Mine sider: Saldoen på kontantkort kan også sjekkes på Mine sider. Med DNB -appen kan du sjekke saldo og siste transaksjoner uten å logge inn i mobilbanken.


Kontoer du sjekker ofte kan du også feste på telefonens startside. Du får en snarvei til mobilbanken. Bruker du nettbank har du også tilgang til mobilbank. DNB bank får jeg sms om at beløpet står som disponibelt.


Men samtidig er saldo bokført som et minus beløp. Like før klokka 16. DNB at alle systemer fungerer som normalt. Vi har jobbet med saken i hele dag og har i ettermiddag fjernet reservasjonene hos de siste kundene som fortsatt hadde feil saldo på konto, sier kommunikasjonsrådgiver Andreas Nylund i DNB til NTB. Vi har også gjort det mulig for deg å sjekke saldo uten å logge inn i appen.


Denne tjenesten er gratis. DNB Saldoglimt er en widget (miniprogram) som henter din saldoinformasjon fra appen. Du finner mer informasjon om dette i appen.


Med kontonummer og kontofonkode kan du overføre penger, sjekke saldo og de siste bevegelsene på kontoen. Der blir du bedt om å taste inn ditt kontonummer. Det finner du på kontoutskriften, eller på baksiden av kortet. Du kan selv betjene kontoen med telefonen din. Derfor er det viktig å ikke spandere den tredje siste runden på vennegjengen i helga, med mindre du vet at du har dekning på kontoen.


Det du kjøper er ikke gratis. Her vil du aktivere hele din Trumf- saldo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg